Αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια για παλιές διαφορές!

❱❱ Χαμός έγινε το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, όταν ένας…… απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και ένας εν ενεργεία αστυνομικός θυμήθηκαν τις παλιές τους διαφορές και πιάστηκαν στα χέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο πρώην αξιωματικός, που αποστρατεύτηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε στο κτίριο προκειμένου να ζητήσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με το θέμα της συνταξιοδότησής του.

Το γεγονός πως βρισκόταν μέσα στο μέγαρο δεν άργησε να κυκλοφορήσει στους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να το μάθει ο εν ενεργεία αστυνομικός που είχε διαφορές μαζί του από το παρελθόν και να γίνει… ταύρος!

Ξέφυγαν

Χωρίς να διστάσει, έσπευσε να εμφανιστεί μπροστά του και να του ζητήσει σε έντονο ύφος τον λόγο, καθώς λέγεται ότι ο απόστρατος αξιωματικός είχε κάνει αναφορά για υπηρεσιακά θέματα εις βάρος του, με αποτέλεσμα εκείνος να παραπεμφθεί σε ΕΔΕ.

Αρχικά, οι δύο άντρες άρχισαν να κατηγορούν λεκτικά ο ένας τον άλλον μπροστά στους εμβρόντητους συναδέλφους τους, αλλά η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

Τελικά, οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και για αρκετά λεπτά το αστυνομικό μέγαρο μετατράπηκε σε ρινγκ.

Οι συνάδελφοί τους με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να τους χωρίσουν, ενώ ο ένας χτυπούσε τον άλλο με μανία. Τελικά στο τέλος τα κατάφεραν και τους απομόνωσαν σε ξεχωριστά δωμάτια. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ο εν ενεργεία αστυνομικός θα κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ που διενεργείται εις βάρος του για σοβαρό παράπτωμα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ