Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ελληνίδα πορνοστάρ σε ταινία με τον «Φρόντο»

Η Σάσα Γκρέι (ή Μαρίνα Αννα Χατζή) θα πρωταγωνιστήσει στο «Open windows», ενώ έχει ήδη γράψει μυθιστόρημα εμπνευσμένο από την καριέρα της.

Ποιες «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»; Η ελληνικής καταγωγής πρώην πορνοστάρ Σάσα Γκρέι έβαλε την υπογραφή της στο μυθιστόρημα «The Juliette society» και είναι σίγουρο πως θα κάνει την πρώην νοικοκυρά και συγγραφέα του best seller, Ε. Λ. Τζέιμς, να… κοκκινίσει από ντροπή! Μπορεί η τελευταία να έγινε πάμπλουτη επειδή φαντάστηκε την ιστορία ενός σαδομαζοχιστικού έρωτα, όμως η Σάσα πρώτα έζησε και μετά έγραψε! Το βιβλίο της, που κυκλοφορεί και στη χώρα μας, είναι εμπνευσμένο από την πετυχημένη καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό.224l85lk789

Η 25χρονη Μαρίνα Αννα Χατζή, όπως είναι το κανονικό της όνομα, εγκατέλειψε οριστικά πριν από περίπου δυόμισι χρόνια τη δουλειά της πορνοστάρ έχοντας πρωταγωνιστήσει σε 270 ταινίες. Πλέον ακολουθεί καριέρα ηθοποιού και πολύ σύντομα θα τη δούμε στην ταινία «Open windows», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ελάιζα Γουντ, γνωστό σε όλους μας ως «Φρόντο» από την επική τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Στην ταινία η Σάσα Γκρέι υποδύεται την Τζιλ, μια διάσημη ηθοποιό, και ο Γουντ τον πιο φανατικό θαυμαστή της, ονόματι Νικ, ο οποίος κερδίζει ένα δείπνο μαζί της μέσω διαδικτυακού διαγωνισμού. Ομως, στο δείπνο εμφανίζεται τελικά ο μάνατζερ της Τζιλ ο οποίος του ανακοινώνει ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε. Για να τον αποζημιώσει του δίνει πρόσβαση στην καθημερινότητα της Τζιλ μέσω ενός προγράμματος που εγκαθιστά στο κινητό του Νικ. Ο τελευταίος μπορεί πλέον να παρακολουθεί κάθε κίνηση της αγαπημένης του ηθοποιού, αλλά δεν θα αργήσει να διαπιστώσει ότι πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται μια τρομακτική σκευωρία.

Το εν λόγω φιλμ δεν είναι το πρώτο της Σάσα Γκρέι. Από τότε που παράτησε τη βιομηχανία του πορνό έχει παίξει στο θρίλερ «I melt with you», στην τηλεοπτική σειρά «Entourage» και σε διάφορες άλλες ταινίες. Στο μεταξύ έχει στα σκαριά και ένα βιογραφικό φιλμ με θέμα τη ζωή της φημισμένης πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει το 1972 στο θρυλικό «Βαθύ λαρύγγι». Σ’ αυτήν η ελληνικής καταγωγής Μαρίνα Αννα Χατζή θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ματ Ντίλον. Θυμίζουμε πως μία ακόμη βιογραφία της Λίντα Λάβλεϊς κυκλοφόρησε φέτος στις σκοτεινές αίθουσες με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ. Παράλληλα με την υποκριτική η Σάσα Γκρέι κάνει καριέρα και στον χώρο της μουσικής ως μέλος του συγκροτήματος aTelecine.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...