Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

«Ούτε ένα συγγνώμη»

Η εξομολόγηση της φωτογράφου των celebrities – Η Ρούλα Ρέβη ξεσπά για την κρίση, τα απλήρωτα δεδουλευμένα και τα σπασμένα δόντια από το στρες!

Η πτώση της αυτοκρατορίας του lifestyle δεν έφερε… θύματα μόνο στην κορυφή της πυραμίδας, αλλά και στη βάση της. Ανθρωποι όπως η Ρούλα Ρέβη, που έχει βάλει τη σφραγίδα της σε πάμπολλες φωτογραφίσεις δημοφιλών celebrities, αλλά και σε ρεπορτάζ μόδας glamorous περιοδικών, που άφησαν εποχή και πίσω τους… συντρίμμια, είναι μια τέτοια περίπτωση. «Μπορεί να με έχετε δει σε κάποιες φωτογραφίες να ποζάρω σαν ηλίθια και να χαμογελώ δίπλα σε λαμπερούς ανθρώπους, οπότε να θεωρείτε ότι η κρίση στη δουλειά μου να μη με άγγιξε, όμως αυτό είναι ψέμα» γράφει στο entertv.gr η καταξιωμένη φωτογράφος κάνοντας μια από καρδιάς εξομολόγηση και αποκαλύπτει το δράμα όλων εκείνων που έδωσαν ακόμη και την ψυχή τους γι’ αυτά τα περιοδικά και έχουν μείνει με τόσα απλήρωτα δεδουλευμένα (μάλλον δεν θα τα εισπράξουν ποτέ), αλλά προπάντων «χωρίς συγγνώμη και ένα ευχαριστώ…»

Το σινάφι

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, όταν ξαφνικά ύστερα από είκοσι χρόνια δουλειάς, πέρυσι, όλοι μου τηλεφωνούσαν για να μιλήσω για τα περιοδικά, το lifestyle, τον Πέτρο, τον Αντώνη, τον Μήτσο, τον Κίτσο και όλο το σινάφι. Τις διαφημιστικές που έκλεισαν εν μία νυκτί, τα πρακτορεία μας που βρήκαν ευκαιρία να μας φάνε και τα τελευταία μας λεφτά» γράφει στην αρχή της εξομολόγησής της η Ρούλα Ρέβη, τονίζοντας στη συνέχεια ότι τόσο καιρό κράτησε το στόμα της κλειστό όχι μόνο επειδή «η σιωπή είναι χρυσός», αλλά επειδή πίστευε ότι «κάποιοι θα ντραπούν και θα σκεφτούν εμάς, τους πίσω απ’ όλους αυτούς, εμάς τους ηλίθιους επαγγελματίες που μείναμε μέχρι το τέλος τους δίπλα τους, εμάς που στο τέλος μας έβαλαν να κλείσουμε και την πόρτα». Για το κατά πόσον την άγγιξε η κρίση στη δουλειά της, η ίδια επικαλείται τη μαρτυρία του οδοντιάτρου της ώστε να επιβεβαιώσει ότι τον επισκέφθηκε ύστερα από τρεις μήνες αϋπνίας με σπασμένα δόντια από το στρες, επειδή σκεφτόταν κάθε βράδυ ότι εκτός από τα πολλά χιλιάρικα που της χρωστάνε, κάποια στιγμή κάποιος απ’ όλους θα βγει να της πει ένα «ευχαριστώ» και θα ζητήσει μία «συγγνώμη».

Η δουλειά

Η Ρούλα Ρέβη, ακόμη και τώρα που αποφάσισε να μιλήσει, υποστηρίζει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να… κράξω δημόσια κανέναν». Ωστόσο αυτό που την ενδιαφέρει, είναι να μάθει ο κόσμος πόσο δύσκολη είναι η δουλειά όλων εκείνων που ασχολούνται με το lifestyle στα περιοδικά: «Το μόνο που θέλω να πω για όλα αυτά είναι πως πίσω από μια φωτογραφική παραγωγή δουλεύουν ατελείωτες ώρες αρκετοί άνθρωποι, μέσα στη ζέστη ή στο κρύο. Πληρώνουν μόνοι τους αρκετά από τα έξοδα, όπως είναι οι βενζίνες, τα φαγητά, τα props που μπορεί να χρειαστούν. Πληρώνονται αρκετούς μήνες μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς, ενώ κάνουν μήνες να δουν την οικογένειά τους, γιατί δουλεύουν και Σαββατοκύριακα».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...