Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Νικολούλη έγινε καρτούν

Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κωνσταντάτος επέλεξε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για το τρέιλερ της εκπομπής.

Με ένα άκρως ανατρεπτικό τρέιλερ, που θυμίζει τη σκοτεινή ταινία του Τιμ Μπάρτον «Sweeney Todd: Ο φονικός κουρέας της οδού Φλιντ», η Αγγελική Νικολούλη μας γνωστοποιεί τη φετινή πρεμιέρα της στον Αlpha. Οι θετικές εντυπώσεις του κοινού και τα αμέτρητα like στο διαδίκτυο μαρτυρούν την επιτυχία που είχε αυτή η επιλογή. Αντί ενός κλασικού τρέιλερ, η «Ελληνίδα Mις Μαρπλ» επέλεξε να μπούμε νοητά σε έναν διαφορετικό κόσμο που αιωρείται μεταξύ καρτούν και μυστηρίου. Στο τέλος βέβαια, η Αγγελική Νικολούλη με αλλαγμένο look ποζάρει αινιγματικά στον φακό. Η «Espresso» αποκαλύπτει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα φετινά τρέιλερ του Alpha, καθώς και άγνωστες λεπτομέρειες γι’ αυτά.

Ο σκηνοθέτης-κινηματογραφιστής Μιχάλης Κωνσταντάτος είναι εκείνος που υπογράφει αυτές τις παραγωγές που, όπως φαίνεται, έφεραν άλλον αέρα στην Κάντζα. Από τις Κάννες και τα ξένα φεστιβάλ, ο δημιουργός του «Luton», όπως και του βιντεοκλίπ του remixed τραγουδιού «No milk today» που υπογράφει ο Vassilikos, εισβάλλει τώρα και στην τηλεόραση. Με άκρως δημιουργικό τρόπο φροντίζει να παντρέψει την εικόνα με το θέμα της εκπομπής και μέχρι τώρα φαίνεται πως κερδίζει και αυτό το στοίχημα. Το πιο δύσκολο απ’ όλα τα τρέιλερ ήταν αυτό της Αγγελικής Νικολούλη, το οποίο ήταν πραγματική πρόκληση για εκείνον.7tyuytu7

Προετοιμασία

Το γύρισμα με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» μπορεί να κράτησε μόλις μία ώρα, όμως για να πραγματοποιηθεί αυτό που είχε στο μυαλό του ο δημιουργός χρειάστηκε προετοιμασία περίπου ενός μήνα. Στην αρχή τα cartoon σχεδιάστηκαν στο χέρι και μετά προχώρησαν στην επεξεργασία και οπτικοποίηση. Η Αγγελική Νικολούλη μάλιστα στη δεύτερη σεζόν της στον Alpha αποφάσισε να εμφανιστεί με κοντό καρέ ακολουθώντας τις τάσεις της φετινής μόδας.

Ο Μιχάλης Κωνσταντάτος σπούδασε σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου, Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ. Από το 2002 σκηνοθετεί πολιτιστικές εκπομπές, μουσικά video clip, θεατρικές παραστάσεις, είναι συνιδρυτής της θεατρικής ομάδας Blind Spot, ενώ ανάμεσα στα άλλα έχει σχεδιάσει και δύο installations για δημόσιους χώρους στην Αθήνα. Εχει γράψει και σκηνοθετήσει δύο ταινίες μικρού μήκους που βραβεύτηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ταινία του «Δύο φορές τώρα» (2007) απέσπασε το πρώτο βραβείο στο Stockholm Film iFestival της Σουηδίας και στο Portable Film Festival της Μελβούρνης, ενώ συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα σε περισσότερα από είκοσι διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία του «Μόνο για πάντα» (2003) κέρδισε το βραβείο Κίνητρο του ΕΚΚ στο Φεστιβάλ της Δράμας 2003. Αυτό το διάστημα βρίσκεται πάλι στο εξωτερικό, αφού συμμετέχει με την ταινία «Luton» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, το οποίο διεξάγεται 20-28 Σεπτεμβρίου.6yutuyut6

Πήραν τα… χωράφια οι «Δέστε τους»

Μπορεί το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο τούνελ» να είναι βγαλμένο από τη μεγάλη οθόνη, όμως και η ομάδα του «Δέστε τους» φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις με το δικό της -τολμηρό αυτή τη φορά- τρέιλερ. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιακή, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος βγήκαν από τα ρούχα τους και πήραν τους δρόμους ή καλύτερα τα χωράφια του Μαραθώνα, σε εκτάσεις που επέτρεπαν τη λήψη του γυρίσματος. Από τις 11.00 το πρωί μέχρι στις 7.00 το απόγευμα η τηλεοπτική παρέα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, περάσαν όλοι καλά, κάτι που φαίνεται και στο τρέιλερ. Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη ακολούθησε μια πιο συντηρητική οπτική, με γρήγορη εναλλαγή προσώπων. Το γύρισμα έγινε στο Ζάππειο και ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί. Οι συνεργάτες της Ελένης όμως βρέθηκαν στον χώρο από τα χαράματα προκειμένου να ελέγξουν τα σημεία και τον φωτισμό.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....