Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια και απιστία

Από την Αλίντα Κανάκη.

Συχνά η απιστία ενός εραστή μπορεί να εξελιχθεί για μια γυναίκα σε… τραγωδία. Υπάρχουν πολλές απόψεις για την απιστία και πολλά θα μπορούσαν να γραφούν γύρω από τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από μια σεξουαλική παρασπονδία, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε λίγο φως στο φαινόμενο αυτό από την πλευρά της αστρολογίας.

Αν ο σύζυγός σας είναι Κριός, είναι πιθανόν να σας απατήσει, μόνο και μόνο για να γευτεί έστω και για μια στιγμή την ελευθερία! Παρά την ευφορία που θα του προκαλέσει, είναι απίθανο να απαρνηθεί την υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο του για τις σεξουαλικές παρασπονδίες του. Να θυμόσαστε ότι ο Κριός είναι πολύ ζηλιάρης και μπορεί να χρησιμοποιήσει την απιστία για να τραβήξει την προσοχή σας.

Εάν ο Ταύρος διαπράξει απιστία, μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη προσοχής από μέρους σας. Συνήθως οι Ταύροι διαπράττουν προδοσία, όταν έρθουν αντιμέτωποι με κάθε είδους «συναισθηματικού σοκ» λόγω υπερβολικής δυσπιστίας και ίσως το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή της συντρόφου τους. Για να ξεπεράσετε μια κρίση, το καλύτερο θα ήταν να θέσετε τα προβλήματα επί τάπητος και να βρείτε την κατάλληλη λύση. Αν τον υποπτευθείτε και τον κατηγορήσετε όμως άδικα, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ και θα σας το χτυπά αιώνια.

Εάν ο σύντροφος ή σύζυγός σας ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, θα πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι πάντοτε θα θέλει να κάνει νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στους Διδύμους η φιλία μετεξελίσσεται πολύ συχνά σε αγάπη και ερωτικό δεσμό! Εάν θέλετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, θα πρέπει να εκτονώσετε τα πάθη του ή να τον εξαντλείτε μέσα από διάφορες δραστηριότητες ή αθλήματα, όπως το ψάρεμα, το κυνήγι ή το σκι.

Ενας σύντροφος ή σύζυγος Καρκίνος δεν αρέσκεται σε περιστασιακές σεξουαλικές επαφές και δεν έχει κατά βάση ροπή στην απιστία. Θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής, μια και ένας Καρκίνος δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ και η μόνη περίπτωση που μπορεί να παρασπονδήσει, είναι να εμφανιστεί στο προσκήνιο μια ερωτική σχέση από το παρελθόν. Αρκετά αποτελεσματική στην περίπτωση αυτή θα ήταν μια σκηνή ζηλοτυπίας, μια και είναι γνωστό ότι ένας Καρκίνος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε μια αναμέτρηση με υψωμένη φωνή…

Ενα Λιοντάρι για να ξεστρατίσει θα πρέπει να έχει έναν πάρα πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνει, που συνήθως είναι να του θίξετε τον εγωισμό του! Αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο του! Αποτελεί κοινό μυστικό πως για να μείνει ένας Λέοντας πιστός σε μια σχέση θα πρέπει να του χαϊδεύετε τα αφτιά με κολακείες… Για να τον κρατήσετε θα πρέπει να του αποδείξετε ότι η σχέση σας είναι το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής σας, τίποτε λιγότερο από το Α και το Ω!

Η δύναμη των συζυγικών δεσμών είναι ύψιστης σημασίας για έναν Παρθένο. Ως εκ τούτου, με τη συζήτηση και την ειλικρίνεια θα μπορούσαν να λυθούν όλα τα θέματα που μπορούν να προκύψουν σε μια σχέση, στο πλαίσιο φυσικά της λογικής. Ανάμεσα σ’ αυτά που θα μπορούσαν να βρουν λύση με έναν Παρθένο είναι και η υπερβολική ζήλια ή η έντονα επικριτική διάθεση για μικροπράγματα, κάτι που σε άλλα ζώδια θα ήταν απλώς αδύνατον…

Οι Ζυγοί απεχθάνονται τους αδιάκριτους και αλαζόνες του ζωδιακού. Στις σχέσεις τους και, όταν ερωτεύονται πραγματικά, επιζητούν ένα επίπεδο ισορροπίας, την προσωπική τους ανάπτυξη και την ικανοποίησή τους μέσα από το πάθος! Οταν όμως τους αδικούν, χάνουν την ψυχραιμία τους, πληγώνεται η αυτοεκτίμηση τους βαθιά και επιτίθενται με αιχμηρό τρόπο, προκαλώντας μεγάλες εντάσεις.

Οταν οι Σκορπιοί είναι πραγματικά ερωτευμένοι, η κατάστασή τους είναι αρκετά σοβαρή… Λατρεύουν το ταίρι τους όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και ψυχικά! Δυστυχώς όμως πολύ συχνά ζηλεύουν τη σύντροφό τους και όταν υπάρξει -ή πιστεύουν ότι υπάρχει- αφορμή, μπορούν να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα. Σε περίπτωση απιστίας να φυλάγεστε από την οργή ενός Σκορπιού και την αδυσώπητη συμπεριφορά του. Σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να δείτε μπροστά σας έναν άνθρωπο που δεν θα τον αναγνωρίζετε.

Οι Τοξότες είναι συνήθως παθιασμένοι και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφράσουν τα αισθήματα ή τον έρωτά τους. Απεχθάνονται όμως τους ανθρώπους χωρίς ηθικές αναστολές! Οι Τοξότες δεν ανήκουν στα βίαια ζώδια και γι’ αυτό, όταν βρεθούν εκτός εαυτού, πασχίζουν να εκτονώσουν τον θυμό τους με τρόπο δημιουργικό. Μπορεί να απογοητευτούν και να αισθανθούν προδομένοι εάν αντιμετωπίσουν μικροψυχία, αδιαφορία ή κουτοπονηριά από το ταίρι τους.

Οι Αιγόκεροι ερωτεύονται σφοδρότατα, εκφράζουν τα συναισθήματά τους και παραμένουν πιστοί στη σχέση για αρκετά χρόνια. Τους εκνευρίζουν αφάνταστα η επιπολαιότητα, η απερισκεψία και οι περίσσιες κουβέντες, ενώ τα κουτσομπολιά και οι πολύωρες συζητήσεις χωρίς νόημα και σκοπό τους απομακρύνουν. Αισθάνονται προδομένοι όταν καταλάβουν ότι δεν τους παίρνουν στα σοβαρά και εάν τους πιέσετε ψυχολογικά και αισθανθούν κολλημένοι στον τοίχο, είναι ικανοί να σας πονέσουν αφόρητα με τα λόγια που θα εκτοξεύσουν εναντίον σας.

Οι Υδροχόοι ανήκουν στους δύσκολους και άστατους χαρακτήρες του ζωδιακού. Για να διατηρήσετε τη σχέση σας και να ζήσετε μαζί τους θα πρέπει να κάνετε τα στραβά μάτια σε πολλά δυσάρεστα πράγματα που θα πέσουν στην αντίληψή σας. Πολύ συχνά είναι ασυνεπείς, το χειρότερο όμως είναι ότι θέλουν να βγουν και από πάνω… Οταν θυμώνουν, οι σκέψεις τους δεν έχουν ειρμό, το καλό είναι όμως ότι ξεχνάνε σχεδόν αμέσως τον λόγο του διαπληκτισμού. Για να τον κερδίσετε και να αποφύγετε την προδοσία, αν θεωρήσουμε ότι με έναν Υδροχόο κάτι τέτοιο είναι δυνατό, κάντε του κάποιο δώρο, ίσως ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, για να σας λατρέψει ή προσκαλέστε τον σε γεύμα σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο.

Τέλος, οι Ιχθύες ανήκουν στα ζώδια που αγαπούν το ταίρι τους και την οικογένειά τους. Δεν απατούν σχεδόν ποτέ και δεν προδίδουν τα συναισθήματά τους, εάν τους περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα. Αν είναι κάτι που δεν αντέχουν όμως είναι η έλλειψη καλοσύνης! Για να αποφύγετε την απιστία, μην τους κατηγορήσετε ποτέ άδικα, γράψτε τους ένα ποίημα ή απλώς περιμένετε υπομονετικά κάθε φορά μέχρι να τους περάσουν οι γκρίνιες και οι κλάψες τους. Και, κυρίως, μην προσπαθήσετε να τους αλλάξετε.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ (ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160)

 Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....