Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εγώ, η Ναταλία και το νέο τοπίο

Ο Παύλος Σταματόπουλος που είναι «Μες στην καλή χαρά» μιλάει για την απουσία των Γερμανού και Γεωργαντά από το πλατό της εκπομπής.

Ο Παύλος Σταματόπουλος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Από τους βασικούς συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha, που κρατά εδώ και χρόνια συντροφιά  στους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο, κατάφερε να βάλει τη δική του προσωπική σφραγίδα στο πλατό της εκπομπής. Με όπλα του την αμεσότητα, τις ατάκες και το ιδιαίτερο χιούμορ του ο Παύλος Σταματόπουλος μπορεί να μην έχει φέτος δίπλα του τη Ναταλία Γερμανού και τον Θέμη Γεωργαντά, όμως με τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει συνεχίζει να κάνει «γκρο πλαν» στα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Ο ίδιος μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» για τη θεματολογία που θα έχει η εκπομπή και τα νέα πρόσωπα που θα συναντά στο πλατό.
 
Τι καινούργιο θα δούμε φέτος στην εκπομπή;
 
Θεωρώ ότι το καινούργιο έχει να κάνει με τα πρόσωπα και τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων. Μπορώ να πω ότι η εκπομπή θα ανοιχτεί και σε μια θεματολογία που αφορά και κοινωνικά θέματα αλλά και με θέματα τα οποία μπορεί να γίνονται και στο εξωτερικό είτε με αποστολές είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Η διάθεση είναι να προσεγγίσουμε την ομογένεια στο εξωτερικό και θέλουμε να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας με οποιονδήποτε τρόπο γίνει αυτό. Θα έχει πολλά παιχνίδια γιατί και φέτος έχουμε πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση και γενικότερα πιστεύω ότι είναι η εκπομπή που έχει αγαπήσει ο κόσμος, μια παρεΐστικη εκπομπή με θεματολογία που αφορά όλους.
 
Εχεις άγχος με το ξεκίνημα κάθε σεζόν;
 
Αγχος υπάρχει πάντα. Το άγχος νομίζω ότι μας τονώνει περισσότερο.
 
Φέτος στην εκπομπή υπάρχουν και νέα πρόσωπα, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Ευθύμης Ζησάκης. Από μια πρώτη γεύση που πήραμε δείχνετε ότι έχετε γίνει ήδη μια παρέα, παρότι είναι λίγο το χρονικό διάστημα που δουλεύετε όλοι.
 
Οντως είναι λίγο το διάστημα, αλλά από τις συσκέψεις και όσο περνάνε οι μέρες και μπαίνουμε στη διαδικασία της δουλειάς, τα πράγματα φαίνεται ότι πάνε πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν σύμπνοια και παρόμοιες απόψεις. Γενικότερα είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον, αλλά από την άλλη είμαστε και διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτό έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς προσεγγίζουμε τα πράγματα. Ετσι δημιουργείται ένα ωραίο περιβάλλον και νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Βέβαια όλοι μας έχουμε κοινό το χιούμορ και την πλάκα, επομένως κι αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Αυτό θέλουμε να βγει και στον αέρα της εκπομπής.
 
Σου λείπουν η Ναταλία Γερμανού και ο Θέμης Γεωργαντάς;
 
Η εκπομπή έχει έξι χρόνια στον αέρα και κάθε χρόνο υπήρχε κάποια αποχώρηση. Μέχρι κι εγώ αποχώρησα κάποια στιγμή και ξαναγύρισα. Θεωρώ ότι σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να στενοχωριέσαι γιατί κάποιος συνεργάτης σου φεύγει, αφού έτσι κι αλλιώς οι σχέσεις οι οποίες υπήρχαν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι επειδή το Σαββατοκύριακο δεν θα συναντιόμαστε στον καναπέ. Πέραν από το ότι εμείς περνάμε καλά είναι και θέμα δουλειάς. Προσαρμοζόμαστε με τα νέα δεδομένα και νομίζω ότι όλη αυτή η αλλαγή είναι αναζωογονητική για όλους μας.
 
Πώς βλέπεις το φετινό τηλεοπτικό τοπίο;
 
Πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι από τότε που διαβάσαμε για τη μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 εμείς οι άνθρωποι του χώρου, επειδή είχαν περάσει και δύο χρόνια ξεραΐλας, πήραμε, θα έλεγα, λίγο «τα πάνω μας». Ηταν σίγουρο ότι αυτή η μεταγραφή θα προκαλούσε ντόμινο αλλαγών και εξελίξεων. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μπήκε σε πρωινό πρόγραμμα. Εχω δουλέψει ως αρχισυντάκτης στην πρώτη του εκπομπή και, αν μου το λεγες τότε, θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πρωινή εκπομπή. Εχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη, γιατί δεν είναι από αυτούς που μασάνε τα λόγια τους. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα το αποδεχτεί αυτό το κοινό.
 
Είναι και γνώστης της κουζίνας, οπότε θα έχει λόγο για όλα…
 
Εκεί θα βγουν τα «μαχαίρια», γιατί και ο Ακης Πετρετζίκης είναι καλός σεφ αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ανεβασμένο ταμπεραμέντο, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην κουζίνα της εκπομπής.
 
Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
 
Προσπαθώ να βρίσκομαι με φίλους, είναι κάτι που με ευχαριστεί και με ξεκουράζει. Γυμναστήριο δεν πάω και αυτό νομίζω ότι φαίνεται, είμαι πολύ χαμηλών τόνων. Σπίτι, δουλειά και το αντίστροφο.
 
Εζησες από κοντά τον ερχομό του μωρού της Σίσσυς Χριστίδου, το οποίο θα βαφτίσεις…
 
Είναι το τρίτο βαφτιστήρι μου. Εχω ένα κοριτσάκι στο Βέλγιο, τον Αλέξανδρο, το παιδάκι της Ελλης Κοκκίνου και τώρα τον μπέμπη της Σίσσυς, που κάποια στιγμή θα βαπτιστεί. Ολο αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο και τονωτικό. Με τα παιδιά αυτά βλέπω πώς είναι να υπάρχουν παιδιά στο περιβάλλον χωρίς να είναι δικά μου και να έχω την ευθύνη, ζώντας την ευχάριστη στιγμή του παιδιού και όχι τη ρουτίνα του. Για μένα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο «σχολείο» και για όταν ο Θεός θελήσει να αποκτήσω και δικά μου.
 
Εχει ξυπνήσει το πατρικό ένστικτό σου;
 
Εχει ξυπνήσει, αλλά επειδή τα ζω όλα, έχω και τον φόβο και την αγωνία και τον ενθουσιασμό. Δεν ξέρω πότε θα γίνω πατέρας, όμως σίγουρα έχω περάσει από πολύ καλό φροντιστήριο. Είναι και ένα κομμάτι βιογραφικού που θα το ξέρει η μέλλουσα σύζυγός μου και θα τα αφήσει όλα πάνω μου. Μάλιστα έχω και πτυχίο «καλύτερου νονού» και από τη Σίσσυ και από την Ελλη υπογεγραμμένο.
 
Τι θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση και αποτελεί το όνειρό σου;
 
Αυτό που θα ήθελα είναι να μπορώ να κάνω και παρουσίαση αλλά να είμαι και αρχισυντάκτης. Δεν προέκυψε ούτε πέρυσι ούτε φέτος. Και όχι στις ίδιες εκπομπές απαραίτητα.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...