Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Θύμα βιασμού η Μαντόνα!

Η εξομολόγηση-σοκ της σταρ για την κακοποίησή της όταν ήταν μόλις 19 ετών, στη Νέα Υόρκη.

Εξομολόγηση-σοκ από τη Μαντόνα που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για την τραυματικότερη ίσως εμπειρία που μια γυναίκα μπορεί να βιώσει, τον βιασμό. Εκείνη την έζησε τους πρώτους κιόλας μήνες μετά την άφιξή της στη Νέα Υόρκη, όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Η ντίβα της ποπ αποκάλυψε σε κείμενό της στο περιοδικό «Harper’s Bazaar» ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα λίγο καιρό αφότου είχε μετακομίσει στην αμερικανική μεγαλούπολη από το Ρότσεστερ για να κυνηγήσει το όνειρο μιας καριέρας στη μουσική. «Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα ότι θα ήταν. Δεν με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες. Το πρώτο χρόνο βρέθηκα αντιμέτωπη με απειλή όπλου. Με βίασαν στην ταράτσα ενός κτιρίου, όπου με έσυραν κρατώντας ένα μαχαίρι ακουμπισμένο στην πλάτη μου» γράφει.559jh89j639

Η δυναμική σήμερα «βασίλισσα της ποπ» μίλησε για τα τριάντα χρόνια «βασιλείας» της στη μουσική σκηνή μέσα από άρθρο της, που περιλαμβάνει πλήρη αναδρομή στο παρελθόν της, από την παιδική της ηλικία μέχρι τη μετακόμισή της στη Νέα Υόρκη και την άνοδό της στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. «Ημουν αποφασισμένη να επιβιώσω! Ηταν όμως δύσκολα και μοναχικά. Φοβόμουν και φρίκαρα με τη μυρωδιά των ούρων και του εμετού παντού, ειδικά του διαδρόμου που οδηγούσε στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου ζούσα» αναφέρει για τον πρώτο καιρό της γνωριμίας της με το Μανχάταν. Στην προσπάθειά της να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια εκείνη την περίοδο αποκαλύπτει ότι πόζαρε γυμνή για ζωγράφους, ώστε να μπορεί να πληρώνει το νοίκι της. «Οταν είσαι 25 ετών είναι πιο εύκολο να είσαι τολμηρή, ειδικά αν είσαι ποπ σταρ, καθώς η εκκεντρική συμπεριφορά είναι αναμενόμενη από σένα» γράφει χαρακτηριστικά.

Υστερα από δέκα χρόνια κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, παραδέχεται ότι άρχισε να αναζητά το πραγματικό νόημα της ζωής και σύντομα ανακάλυψε την Καμπάλα. «Στα 35 μου ήμουν διαζευγμένη και αναζητούσα τον έρωτα σε λάθος μέρη. Αποφάσισα ότι είχα ανάγκη να γίνω κάτι παραπάνω από το κορίτσι με το χρυσό δόντι και τους γκάγκστερ συντρόφους. Ηθελα να γίνω μητέρα, όμως συνειδητοποίησα ότι μόνο και μόνο επειδή ήμουν μαχήτρια δεν σήμαινε ότι είχα τα προσόντα να μεγαλώσω παιδί» λέει με ειλικρίνεια.

Ο γάμος με τον Ρίτσι και η ζωή στην Αγγλία

Στα 45 της η Μαντόνα βρέθηκε μία ακόμα φορά παντρεμένη και με δύο παιδιά να ζει σε μια ξένη χώρα όπως η Αγγλία, πράγμα που -όπως περιγράφει- δεν της ήταν καθόλου εύκολο. «Επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν σημαίνει ότι “μιλάμε” την ίδια γλώσσα. Δεν κατανοούσα ότι υπήρχε ακόμη ταξικός διαχωρισμός. Δεν καταλάβαινα την κουλτούρα της παμπ. Αλλη μία φορά ένιωθα μοναξιά. Αλλά τελικά βρήκα τον δρόμο μου και κατάφερα να αγαπήσω το βρετανικό πνεύμα, τη γεωργιανή αρχιτεκτονική, την κολλώδη πουτίγκα και τη βρετανική εξοχή» λέει.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...