Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Μαλλιά κουβάρια Γονίδης, Βανδή & Ζήνα

Πώς μια συνεργασία μεγατόνων τινάχτηκε στον αέρα.

«Λυπάμαι, αλλά έχετε θέματα ψυχολογικά να λύσετε» διαμήνυσε… εμμέσως πλην σαφώς ο Σταμάτης Γονίδης στη Δέσποινα Βανδή και την Πέγκυ Ζήνα! Οι δύο λαμπερές ερμηνεύτριες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του καλλιτεχνικού χώρου, του ζήτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ να εμφανίζεται ως… γκεστ σταρ και μόνο για μια φορά στη διάρκεια του προγράμματος που επρόκειτο να παρουσιάσουν παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Λόγος στον λόγο, έγιναν μαλλιά κουβάρια και η τριάδα έβαλε… μπουρλότο στο κέντρο όπου ετοιμαζόταν πυρετωδώς να εμφανιστεί, με αποτέλεσμα η συνεργασία να τιναχτεί στον αέρα και να παραμείνει στο σχήμα μόνο ο Σταμάτης Γονίδης, αναζητώντας νέους παρτενέρ. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι έγινε, κάνουν λόγο όχι απλώς για μια επαγγελματική ασυμφωνία αλλά για μια μεγάλη ρήξη που συνοδεύτηκε από βαριές κουβέντες και άφθονη ίντριγκα.548489456145cnh489fg8h4d4

Κι αυτό γιατί στην επίμαχη συνάντηση Γονίδη – Ζήνα – Βανδή λέγεται ότι ειπώθηκαν και πολλές αλήθειες σχετικά με το πόσο «πουλάει» ο καθένας και αν τα μαγαζιά όπου εμφανίζονται γεμίζουν με χορούς ή πελάτες (που αφήνουν «ζεστό» χρήμα) ή με προσκλήσεις (και δωρεάν τραπέζια). Βαριές κουβέντες όμως ανταλλάχθηκαν και για το αν μπορεί ο καθένας τους να κρατήσει μόνος του ένα μαγαζί. Αλλωστε ο Σταμάτης Γονίδης φημίζεται για την ντομπροσύνη του χαρακτήρα του και, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε έξω από τα δόντια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με καλλιτεχνικές πηγές, η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη του κέντρου να εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης μόνο μια φορά κι εκείνες να κρατούν στην ουσία το πρόγραμμα μόνες τους. Κατά τις ίδιες πηγές, ο λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης αντέδρασε έντονα, λέγοντάς τους ότι εκείνος αυτή την εποχή έχει νέο σουξέ, το «Εχεις θέματα», αλλά κι ένα σταθερό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όπου κι αν εμφανίζεται. Επίσης πρόσθεσε πως μπορεί να κρατήσει άνετα μόνος του όλο το δεύτερο πρόγραμμα που είναι και το πιο λαϊκό και… βαρύ και πάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. «Εγώ δεν χρειάζομαι έναν Μητροπάνο, έναν Αντύπα ή ένα μεγάλο όνομα στο πλάι μου για να σταθώ. Εσείς όμως;» φέρεται ότι τους είπε ο Σταμάτης Γονίδης, που άστραψε και βρόντηξε στην πρότασή τους να κρατούν το πρόγραμμα και εκείνος να εμφανίζεται για λίγο.

Ο επιχειρηματίας ακούγοντας και τις τρεις πλευρές (να πούμε ότι τέθηκε και το βέτο «ή εκείνες ή ο Γονίδης») προτίμησε να κρατήσει τον τραγουδιστή μόνο του, αφού θεωρεί ότι είναι… εγγύηση στο να του γεμίσει το μαγαζί, ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς. Οι τελευταίες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή σε νυχτερινά κέντρα δεν ήταν ακριβώς και… επιτυχημένες -τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια-, ενώ μικρή απήχηση είχε και η Πέγκυ Ζήνα τον περσινό χειμώνα, καθώς το μαγαζί όπου εμφανίστηκε μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη έκλεισε μέσα σε έναν μήνα. Οσο για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, όπως θέλουν οι φήμες, δεν ήταν και από τις πιο αγαστές και ούτε έκαναν ιδιαίτερο γκελ μέσα στο καλοκαίρι.nbhgnd96521125mbg4

Η Κοκκίνου, η Καλλή και το σχέδιο για τον Νίνο

Πληροφορίες θέλουν μετά τη ρήξη των τριών τραγουδιστών να έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Ελλης Κοκκίνου. Ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε στην επιχείρηση ότι θα ήθελε δίπλα του κάτι πιο φρέσκο και νεανικό, ωστόσο δεν την απέρριψε οριστικά. Εκείνο που ψάχνει ο καλλιτέχνης είναι τραγουδίστρια που θα σταθεί πλάι του με σκοπό τη γνήσια λαϊκή διασκέδαση. Φήμες θέλουν τον λαϊκό ερμηνευτή να βολιδοσκοπεί την ανερχόμενη Στέλλα Καλλή, ενώ στις επιθυμίες του ίδιου αλλά και του επιχειρηματία είναι και η συνεργασία με τον Νίνο.

Με όποιους συνεργάτες κι αν επιλέξει πάντως ο Σταμάτης Γονίδης, η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι όποτε ο Σταμάτης Γονίδης έχει τραγουδήσει με νέους ηλικιακά τραγουδιστές (θυμίζουμε τις συνεργασίες με Νίκο Οικονομόπουλο, Νίκο Μακρόπουλο), τα σχήματα είχαν απογειωθεί, ενώ με παλαιότερους καλλιτέχνες δεν είχε την ίδια απήχηση. Γιατί απλούστατα ο καλλιτέχνης από μόνος του… αποτελεί σχήμα και δεν χρειάζεται δεύτερο μεγάλο όνομα!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...