Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καλλιόπη Χάσκα: H ανερχόμενη ηθοποιός συμμετέχει σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή

Η «Μεταξία» της «Μάγισσας» γίνεται «Ιουλιέτα», με «Ρωμαίο» από...

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Το αγαπημένο σας BALUX CAFE HOUSE PROJECT ανακαινίζεται…

Winter edition από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Το Balux Café – the house project ανακαινίζεται ριζικά! Υφάσματα, ταπετσαρίες, χρώματα και στυλ, όλα αλλάζουν με στόχο να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον που θα κάνει εσάς και τους αγαπημένους σας να νιώθετε «σα στο σπίτι σας»!

Επιδιώκωντας πάντα την προσφορά της βέλτιστης συνολικής εμπειρίας σε εσάς, συγκεντρώσαμε τα σχόλια σας, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες σας, υλοποιήσαμε αλλαγές και είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στο ανανεωμένο BALUX CAFE HOUSE PROJECT Winter edition από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

225jh96j896 0

Ο χώρος του εστιατορίου και του καφέ αποκτά νέο πρόσωπο. Προσθέσαμε νέα παιχνίδια στον υπάρχον παιδότοπο και δημιουργήσαμε έναν ολοκαίνουργιο κλειστό παιδότοπο για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι και τον χειμώνα, ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας!

Οι υπόλοιποι χώροι μας διαμορφώνονται κατάλληλα, ούτως ώστε να μπορούν να φιλοξενούν τις θεατρικές παραστάσεις, τις live εμφανίσεις καλλιτεχνών, τα πάρτυ μας και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας ειδικές προσφορές, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και νέες ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις θα σας βοηθούν να ξεφεύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Από 10/10/13 μέχρι 20/10/2013 θα φιλοξενηθεί παρουσίαση των νέων ποδηλάτων Electra για το 2014 σε μια πρωτότυπη παρουσίαση. Επισκεφτείτε το Balux Café – the house project για να δοκιμάσετε την εμπειρία Electra!

Σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας! Καλό χειμώνα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δευτέρα  

Pizza night: Τις Δευτέρες τρώμε… «a la Italika»! Από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις pizza σε απεριόριστη ποσότητα με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα μόνο με 15€ / άτομο.

Τρίτη  

Sushi night: “All you can eat in sushi rolls” Η Τρίτη είναι αφιερωμένη στους λάτρεις των δοκιμών και των διαφορετικών γεύσεων γενικότερα και της Ιαπωνέζικης κουζίνας ειδικότερα. Την Τρίτη, λοιπόν, ελάτε στο χώρο μας και απολαύστε όσο sushi θέλετε μόνο με 22€ / άτομο.

Τετάρτη

Theater Nights: Στους λάτρεις του θεάτρου, το Balux Café προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση απολαμβάνοντας ένα menu 2 ατόμων μόνο με 25€!3335k96l877548

Πέμπτη  

Live Band Nights & Ladies Nights: Κάθε χειμωνιάτικη Πέμτη το Cafe μας γεμίζει με ξεχωριστές παρουσίες. Μπάντες που σε ταξιδεύουν στους ρυθμούς της Latin και της Funk μουσικής θα έχουμε κοντά μας κάθε δεύτερη και τέταρτη Πέμπτη του μήνα, καθώς τις υπόλοιπες η βραδυά αφιερώνεται στις σημαντικότερες υπάρξεις στη ζωή μας, τις γυναίκες. Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, στο μπαρ μας οι κυρίες πληρώνουν 1 ποτό και πίνουν το δεύτερο ποτό δωρεάν (1+1 δώρο)!

Σάββατο  

Saturday Goose Bumps: Τα Σαββατόβραδα διασκεδάζουμε με Mainstream μουσικές επιλογές από το Νίκο Σαλπαδήμα και guest Djs.

Κυριακή  

Happy Hour Cocktail Party (19.00-23.00): Κάθε Κυριακή στο μπαρ μας πληρώνετε 1 cocktail και πίνετε το επόμενο εντελώς δωρεάν (1+1 δώρο)!

Επιπρόσθετες Προσφορές:

Theater Nights από μέσα Νοεμβρίου: Στους λάτρεις του θεάτρου, από τα μέσα Νοεμβρίου το Balux Café προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση απολαμβάνοντας ένα menu 2 ατόμων μόνο με 25€!

Birthday / Nameday Party με 15% έκπτωση: To Balux Cafe γιορτάζει μαζί σας και σας και σας προσφέρει την ημέρα των γεννεθλίων σας ή της εορταστικής σας εορτής 15% έκπτωση σε ότι κατανάλωση κάνετε έσεις και η παρέα σας! Η προσφορά ισχύει για όλες τις μέρες πλην του Σαβατοκύριακου και κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης.

Lunch Break μόνο 9,99€ καθημερινά (12.00-18.00): Απολάυστε Δευτέρα με Παρασκευή το μεσημεριανό σας γεύμα με 9,99€. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα και κυρίως το πιάτο ημέρας.

                          

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ – Κέιτ

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...