Η νύφη ήταν παντρεμένη!

Σκηνές απείρου κάλλους στο δημαρχείο Τρικάλων με τον πρώην σύζυγό της και τη μέλλουσα πεθερά!

«Ασπιλη και αμόλυντη» ήθελε τη μέλλουσα νύφη της η μητέρα του γαμπρού και προκάλεσε ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό στο δημαρχείο των Τρικάλων όπου επρόκειτο να γίνει ο γάμος. Τα έβαλε με τον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Σπανό, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η κοπέλα δεν ήταν παντρεμένη στο παρελθόν και ότι το παιδί που είχε αποκτήσει ήταν δικό της εγγόνι!

Οταν η μαινόμενη μέλλουσα πεθερά τον επισκέφτηκε με άγριες διαθέσεις στο δημαρχείο της θεσσαλικής πόλης, ο αντιδήμαρχος θυμήθηκε ότι πριν από έναν χρόνο είχε παντρέψει ένα ζευγάρι, που μάλιστα είχε αποκτήσει κι ένα μικρό αγοράκι: «Ωστόσο το ζευγάρι δεν τα πήγε καλά, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι και το τελευταίο διάστημα συζούσε με έναν άλλο άνδρα. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, με επισκέφτηκε στο δημαρχείο η μητέρα του άνδρα που συζεί με τη γυναίκα και προσπαθούσε να αποδείξει πως ο γάμος που είχα τελέσει πριν ένα χρόνο δεν είχε γίνει ποτέ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να με πείσει πως το παιδί είναι του γιου της, και όχι του συζύγου της κυρίας!» αναφέρει στην «Espresso» ο Θεόδωρος Σπανός.

Ο αντιδήμαρχος έμεινε έκπληκτος, αφού ήταν σίγουρος πως δεν είχε υποπέσει σε ένα τόσο μεγάλο λάθος και ανέτρεξε στα αρχεία: «Την ώρα που η μέλλουσα πεθερά φώναζε, άρχισα να ψάχνω τα έγγραφα του δήμου και παράλληλα ενημέρωσα τον πρώην σύζυγο της κυρίας για το περιστατικό» λέει.

Το αποτέλεσμα ήταν και τα επίσημα έγγραφα του γάμου να βρεθούν και ο πρώην σύζυγος και πατέρας του παιδιού να καταφθάσει στο δημαρχείο με τις φωτογραφίες-πειστήρια από την τελετή στα χέρια! Ετσι, η μέλλουσα πεθερά κατάλαβε ότι είχε άδικο και έφυγε από το δημαρχείο σαν βρεγμένη γάτα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ