Επαγγελματικά εφόδια σε νέους του Θριασίου

Ενα σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους που ζουν στις περιοχές του Θριασίου ξεκίνησε πρόσφατα στην Ελευσίνα με τη συνεργασία του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και του Alba Graduate Business School.

Ενα σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους που ζουν στις περιοχές του Θριασίου ξεκίνησε πρόσφατα στην Ελευσίνα με τη συνεργασία του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια και του Alba Graduate Business School.

Το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει μια σειρά διαλέξεων και προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους του Θριασίου να ενημερωθούν σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η στρατηγική, η τεχνική της διαπραγμάτευσης και η συναισθηματική νοημοσύνη, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φοιτητών και αποφοίτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που κατοικούν στις περιοχές Ελευσίνας, Μάνδρας, Ασπροπύργου, Μαγούλας, Ν. Περάμου και Μεγάρων, ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού περισσότερα από 300 άτομα έχουν ήδη παρακολουθήσει τις δύο πρώτες ενότητες που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Ελευσίς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους του Θριασίου παρέχεται χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις ενότητες στις 14 Δεκεμβρίου 2013, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν στο βιογραφικό τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ