Οι «διαδρομιστές» του Big Mak και η αναβολή

Διεκόπη ξανά η δίκη του μετά από πέντε ώρες.

Νέα διακοπή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έπειτα από διαδικασία πέντε (!) ωρών ανακοίνωσε χθες ξανά διακοπή και συγκεκριμένα για τις 23 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η δίκη για τα στημένα παιχνίδια, στην οποία επίσης είναι κατηγορούμενος ο Ψωμιάδης. Ο πρόεδρος της έδρας είπε «θα υπάρξει συνεννόηση», αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος νέας διακοπής (ή και αναβολής) στην υπόθεση της ΑΕΚ.

Οσο για χθες, ο λόγος που οδηγήθηκε η διαδικασία σε νέα διακοπή ήταν διότι οι δικηγόροι του Ψωμιάδη επέμεναν να απέχουν (επειδή η ίδια δίκη είχε διακοπεί τρεις συνεχόμενες φορές). Αρχικά το δικαστήριο όρισε άλλους νομικούς για να εκπροσωπήσουν τους κατηγορημένους, αλλά οι τελευταίοι δεν τους δέχτηκαν. «Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο» είπε ο πρόεδρος, με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: «Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι δίκαιη δίκη. Δεν σας έχω ζητήσει τίποτα μέχρι τώρα. Σας ζητώ μια χάρη. Να δώσετε έναν μήνα αναβολή προκειμένου να μπορούν να μας υπερασπιστούν οι δικηγόροι μας. Αυτοί που έχουμε επιλέξει και που ξέρουν την υπόθεση. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές, να μας πάνε φυλακή. Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε μας». Τελικά η απόφαση του δικαστηρίου ήταν η δίκη να διακοπεί για τις 23 Οκτωβρίου.

Προπονήθηκε χθες ο Τσιρίλο χωρίς να πονάει στο γόνατό του, αντίθετα ο Τσουμάγκας έκανε ξανά ειδικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ