Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κυριακή 20/10/2013

Η γοητεία για τους Σκορπιούς «χτυπάει» κόκκινο.

ΚΡΙΟΣ Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετοι δίπλα στον σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του. Αν η σχέση σας έχει σωστό υπόβαθρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο, αν όμως η σχέση σας είναι σαθρή, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε τον δρόμο για την απόλυτη ευτυχία που σας έρχεται. Ετσι κι αλλιώς, δεν θα μείνετε για πολύ μόνοι σας, αλλά και να μην ήταν έτσι, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν δείξει και στο παρελθόν τους πως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Αφού δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δεν θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού.

ΤΑΥΡΟΣ Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δεν θα σκέφτεστε καθαρά. Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Μεγάλη άνοδος στην κοινωνική σας ζωή θα είναι το δώρο της ημέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε, θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον. Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και τον δυναμισμό να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας, για να ανακάμψετε οικονομικά. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στον ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Ενισχύεται η τάση σας για καινούργιες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει. Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας. Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή ή έναν γάμο. Οσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι αισθητά μειωμένα.

ΛΕΩΝ Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία κι ευκαιρίες καινούργιων γνωριμιών. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε τη μέρα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δεν σας ψυχοπλακώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο, οι οποίες θα δημιουργηθούν, ακόμη και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα. Δεν θα υπάρχει κάτι σημαντικό να ανατρέψει τα σχέδιά σας ή να σας χαλάσει την ψυχολογία. Απεναντίας, όλα θα φαίνονται να δουλεύουν για εσάς και για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα, τολμήστε να βρείτε μια άκρη στις σημαντικές συνομιλίες σας, αλλά και στις πιο δύσκολες συνεργασίες σας. Αφιερώστε τον χρόνο σας στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες. Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια. Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε, ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ Λύστε διεξοδικά θέματα που εκκρεμούν πάνω στη σχέση σας. Από την άλλη, η ημέρα δεν θα σας αφήσει ανικανοποίητους στο θέμα του έρωτα. Ισως να είναι κάπως δύσκολο κάποια πρόσωπα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας, όμως οι πολλές γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώσουν τις ημέρες σας. Προσπαθήστε να γίνετε ελκυστικότεροι και κερδίστε τα συναισθήματα του ατόμου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Αναζητήστε την καλή ζωή, μια και η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυξημένη. Δεν θα λείψουν από τη ζωή σας οι αισθηματικές κατακτήσεις, αλλά δεν θα πρέπει να προχωράτε με αργούς ρυθμούς που θα κουράσουν τους άλλους, μια και δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η αυτοπεποίθησή σας, σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις συγκυρίες που θα είναι ευνοϊκές για εσάς, θα φέρουν ευχάριστες προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Οσοι είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε τις ευκαιρίες και ξεκολλήστε από το παρελθόν. Επειδή το πάθος και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες φαίνεται να κυριεύουν τις επιλογές σας, φροντίστε να μη φερθείτε εγωκεντρικά. Τα φλερτ και τα ερωτικά καλέσματα θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς η παρουσία σας θα έλξει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Εκμεταλλευτείτε το προβάλλοντας όσο μπορείτε και με κάθε τρόπο τη γοητεία σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας. Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Αυτό θα βελτιώσει τη διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ερχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς. Θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, οι οποίες, αν δεν συγκρατηθείτε, θα δημιουργήσουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο. Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντάς σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε αδέσμευτοι. Ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια δεν θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμη και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε τον ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθούν η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις. Θα έρθετε ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό σας που θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση.

ΙΧΘΥΣ Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε κατάθλιψη ή μελαγχολία. Η έλξη που θα νιώσετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία θα σας ωθήσει να απαιτήσετε την αναγνώριση και τον σεβασμό. Ισως υπάρχουν κάποιοι που επιβουλεύονται τη θέση σας, αλλά σκεπτόμενοι σωστά και τοποθετώντας τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη, θα πετύχετε κάθε στόχο σας. Προβάλετε στους συνεργάτες σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα και τα προσωπικά σας συμφέροντα. Αναπτύξτε τις ιδέες που έχετε και προβείτε σε οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων. Με λιγότερους πονοκεφάλους, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και αυξήστε την κοινωνική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...