Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου κατηγορείται ότι έδειρε τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται...

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Τετάρτη 23/10/2013

ΚΡΙΟΣ: Ενα κομμάτι της ημέρας θα είναι κουραστικό, αλλά μην απογοητευτείτε, μια που το υπόλοιπο θα προσφέρεται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Βρείτε τη χρυσή τομή σε μια διαμάχη με τον σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα καταφέρνετε να αγχώνεστε.


ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν για να βγείτε κι εσείς κερδισμένοι. Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας και πάρτε δυνάμεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν ακούσετε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων θα διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό σας τομέα. Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις, γιατί τον σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα.


ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Με την παρουσία και τον δυναμισμό σας γοητεύστε το πρόσωπο που θέλετε. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει πραγματικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και επιδιώξτε να κάνετε βήματα ανόδου παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, χωρίς όμως να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιπλέξει τα πράγματα. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία.


ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, επειδή η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένη, γιατί έτσι θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα. Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το πρακτικό σας μυαλό θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας για να ανοίξετε νέους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον, αν και η ψυχολογική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Για να γλιτώσετε τα επιπλέον προβλήματα επιδείξτε διπλωματία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και τη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι. Ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια των άλλων με ευγένεια και θα δείτε ότι θα σας την παράσχουν.


ΙΧΘΥΕΣ: Για να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας. Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πολλά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...