Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Πέμπτη 24/10/2013

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, τώρα που η μέρα είναι προπαρασκευαστική για να αλλάξετε εκ βάθρων τη ζωή σας. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής, πριν ξεκινήσετε καινούργιες περιπέτειες.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα αλλά από τις πεποιθήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα. Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Δώστε προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε άλλη μία φορά τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική σας συμπεριφορά θα προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πρέπει να στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υποτιμάτε τα παλιά παθήματα και προσέξτε τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά θέλουν ακόμα μεγάλη προσοχή. Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε.


ΛΕΩΝ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας την και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές σας δυνατότητες στον εργασιακό χώρο φροντίζοντας να μην αποσπάται η προσοχή σας. Οι εκπλήξεις που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να δώσετε νόημα στη ζωή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και μην υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων. Αντιθέτως, δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους.


ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί έχετε τις δυνατότητες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές διασυνδέσεις και αποφύγετε τις άσχημες για να βοηθηθείτε και να προβάλετε τη δουλειά σας. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεφύγετε για λίγο από τον κόσμο σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας δεν άλλαξαν ποιοτικά από μόνες τους, απλώς εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο κι έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς βιασύνες. Πριν ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση διαπιστώστε αν πράγματι σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε να μάθετε νέες μεθόδους για να φτάσετε στην επιτυχία. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σάς μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν από διαφορετική οπτική γωνία, τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σάς ευνοούν. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και πάνω σε αυτές θα πρέπει να προσαρμοστείτε για να έχετε καλή συνεργασία. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον συναισθηματικό τομέα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...