Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Ξανθιά με… άποψη!

Η Τζένη Μελιτά που, όπως λέει, βρέθηκε από τα δικηγορικά γραφεία στο πλατό εξαιτίας του χρώματος των μαλλιών της, μιλά για το «ΦΜ Live».

Η Τζένη Μελιτά έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Φρέσκια, «μοδάτη» και με χιούμορ, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά πλατό έκλεψε την παράσταση. Η γλυκιά Τζένη σπούδασε Νομική στην Αθήνα, αλλά άφησε (πολύ γρήγορα) το δικηγορικό λειτούργημα για να ζήσει τη δική της δημοσιογραφική περιπέτεια. Μια περιπέτεια που την οδήγησε φέτος στην παρέα του «ΦΜ Live», πλάι στον Φώτη και τη Μαρία, συναντώντας επίσης στο πλατό τη Νιόβη Τσόγια, τον Λουκά Καρνή και τον Γιάννη Πουλόπουλο.


– Πώς επέλεξες να κάνεις τηλεόραση;


Δεν επέλεξα να κάνω τηλεόραση. Ολα έγιναν εντελώς τυχαία. Η παραγωγή της εκπομπής «Συντέλεια» έψαχνε μια ξανθιά κι εγώ εκείνη την ώρα έβγαινα από το… κομμωτήριο. Το εξαιρετικό timing και η… προσεκτική επιλογή στο χρώμα βαφής ήταν οι σύμμαχοί μου σε αυτή την εξέλιξη!


-Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;


Αυτά που δεν θα έκανα με τίποτα στην τηλεόραση είναι pilates, yoga, αεροβική, crossfit, βαθιά plié, spagat, stretching, κάμψεις, επικύψεις, διατάσεις, κοιλιακούς, ραχιαίους… κωλοτούμπες γενικώς.


– Στη «Συντέλεια» είχες ξεχωρίσει με τη δική σου ενότητα. Τι ρόλο παίζει το χιούμορ στη ζωή σου;


Με αυτή την κρίση όποιον ρόλο βρει. Από Μάκβεθ μέχρι Χατζηαβάτη. Οπως καταλαβαίνετε, ακόμη και το πολύ κρύο χιούμορ έχει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητά μου και δεν ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό.


– Πώς άλλαξες επαγγελματικά πλάνα;


Διότι δεν έβρισκα με τίποτα parking τα πρωινά στην Ευελπίδων!


– Είχες άγχος;


Την πρώτη φορά που εμφανίστηκα στην τηλεόραση (ημέρα που έκτοτε καθιερώθηκε στο σπίτι μας ως επέτειος του «Το παιδί είναι στην τηλεόραση») το στομάχι μου δέθηκε κόμπος, με έλουσε κρύος ιδρώτας, μου ‘ρθε να λιποθυμήσω. Αλλά άγχος δεν το λες σε καμία περίπτωση.


– Σε αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;


Ακολουθώ τη σοφή μέθοδο «δεν τα παρακολουθώ για να μη με αγχώνουν».

– Υπήρχαν φορές που ένιωσες αμήχανα;


Αμήχανα θα έλεγα ότι αισθάνομαι τις στιγμές εκείνες που με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο και μου ζητάει επίμονα αυτόγραφο. Παρ’ όλο που δεν μου έχει συμβεί ακόμη.


– Ποια είναι τα χόμπι σου;


Από χόμπι πάμε πολύ καλά. Κοπτική, ραπτική, manicure και φιλοσοφία αποτελούν τους κεντρικούς πυλώνες της διασκέδασής μου στον ελεύθερό μου χρόνο. Αν μου περισσέψει χρόνος, βγάζω βόλτα τα σκυλιά μου μέχρι τελικής πτώσης, σε σημείο που με παρακαλάνε να γυρίσουμε σπίτι.


– Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο και ποια συνεργασία αποτελεί για εσένα όνειρο;


Να περιγράψω αγώνα του «θρύλου» στο Μπερναμπέου, πλάι στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Αν δεν γίνει αυτό, θα είμαι ικανοποιημένη και με μια εμφάνιση στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σε ένα από τα μελλοντικά του σίριαλ ή ταινίες.

 

– Αν και η τηλεόραση έχει έντονο ανταγωνισμό, έχεις κάνει φιλίες;


Ο ανταγωνισμός βλάπτει σοβαρά τη φιλία. Ειλικρινά δεν μου ταιριάζει καθόλου. Δεν υπήρξα ποτέ ανταγωνιστική ούτε στο σχολείο, ούτε στα σπορ, ούτε στην εξοχή. Δεν σκοπεύω να γίνω τώρα, ούτε στο μέλλον.


– Πώς είναι η σχέση σου με τους συντελεστές της εκπομπής εκτός πλατό;


Η σχέση μου εντός, εκτός και επί τα αυτά του πλατό θυμίζει κάτι από τα ειδύλλια του Θεόκριτου (ξεκάθαρη ανάγκη προβολής και επίδειξης των γνώσεών μου αναφορικά με το έργο του Θεοκρίτου).


– Τι γίνεται όταν σβήνουν τα φώτα;


Οταν σβήνουν τα φώτα, πρώτα κοιτάμε αν έχει πέσει η ασφάλεια. Αν όχι, φωνάζουμε ηλεκτρολόγο. Στο ενδιάμεσο απλώς κυκλοφορούμε με κεριά στους διαδρόμους.


– Περνάς λίγο από τον ελεύθερό σου χρόνο και με τους συντελεστές της εκπομπής;


Περνάμε χρόνο όλοι ως ομάδα, μόνο αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Κυρίως λοιπόν αναλωνόμαστε σε ευχάριστες εκτός πλατό περιπέτειες, όπως ο χορός zumba, η αγγειοπλαστική, το κανόε καγιάκ, η κινηματογράφηση της συνεύρεσης των πουλερικών, το σταμπωτό κέντημα και η ελεύθερη πτώση από τα 1.000 μέτρα.


– Ποιος είναι πιο πειραχτήρι, η Μαρία ή ο Φώτης;


Πραγματικά μιλάμε για ισοπαλία. Τόσο στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού όσο και στην παράταση. Ειλικρινά το βλέπω να κρίνεται στα πέναλτι.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...