Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Η Κρέσι «απειλεί» την Κέϊτ

Η γαλαζοαίματη μνηστή του Χάρι που κέρδισε αμέσως τη βασιλική οικογένεια έναντι της… μεσοαστής Μίντλετον και μαγνητίζει τα φλας.


Μέχρι πρότινος έπαιζε χωρίς αντίπαλο, απολαμβάνοντας το σύνολο του ενδιαφέροντος των διεθνών ΜΜΕ και της αγάπης του βρετανικού λαού. Οπως όλα δείχνουν, η Κέιτ Μίντλετον θα αναγκαστεί σύντομα να μοιραστεί τα προνόμια του πριγκιπικού τίτλου με την Κρεσίντα Μπόνας, καθώς το ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα Χάρι οδεύει ολοταχώς προς επισημοποίηση.


Παρά το γεγονός ότι η Μίντλετον υπήρξε κατά γενική ομολογία η τέλεια «βασιλική νύφη» όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, η 24χρονη Κρεσίντα φαίνεται ότι θα καταφέρει να την επισκιάσει χάρη στο εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. Καλλίγραμμη, ξανθιά, γαλανομάτα και κατά μια έννοια γαλαζοαίματη, η Κρέσι, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό «Tattler» με τον τίτλο «Ο Χάρι αγαπάει την Κρέσι» ύστερα από μόλις ενάμιση χρόνο σχέσης μαζί του, κάτι που στην περίπτωση της Μίντλετον πήρε μία οκταετία.


Αν και πλέον η Κέιτ φέρει τον βαρύ τίτλο της δούκισσας του Κέμπριτζ, όταν άρχισε να βγαίνει με τον Γουίλιαμ δεν πληρούσε τις προδιαγραφές για να γίνει σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας. Η μεσοαστική καταγωγή της είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί πολλάκις για χρυσοθηρία, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να προσάψει κανείς στην Μπόνας, δεδομένης της αριστοκρατικής καταγωγής της. Η οικογένειά της έχει μακρινούς δεσμούς με τον βασιλιά Εδουάρδο τον 7ο (μητέρα της είναι η λαίδη Μαίρη Γκέι-Κέρζον), γεγονός που την έβαλε νωρίς στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας, όπου είναι και εξαιρετικά αγαπητή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον ρόλο της προξενήτρας στην περίπτωση της Μπόνας και του Χάρι έπαιξε η ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Ευγενία, που τους σύστησε τον Μάιο του 2012.


Εκτοτε, η Κρέσι διατήρησε πολύ χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τις δημόσιες εμφανίσεις και διαχύσεις με τον αγαπημένο της πρίγκιπα, κάτι που εκτιμήθηκε δεόντως από τη βασιλική οικογένεια, που είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν με τα σκάνδαλα του άτακτου Χάρι. Το ίδιο βέβαια δεν μπορεί να πει κανείς ότι ίσχυε για την Κέιτ, η οποία δεν έχανε ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο πλευρό του Γουίλιαμ, απ’ όταν ήταν φοιτητές.


Ακόμα και σε ό,τι αφορά τα βιογραφικά τους, η Μπόνας φαίνεται να υπερτερεί έναντι της Μίντλετον. Τη στιγμή που η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει μονάχα ένα πτυχίο ιστορίας της τέχνης από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Σεν Αντριους, η νεαρή Κρεσίντα έχει περάσει από μερικά από τα πιο ξακουστά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, καθώς (αφού απέσπασε με εξαιρετικούς βαθμούς πτυχίο χορού από το Πανεπιστήμιο του Λιντς) συνέχισε τις σπουδές της στο διάσημο Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Γκρίνουιτς, από όπου και αποφοίτησε πριν από έναν χρόνο.
Αυτό που φαίνεται ότι γοήτευσε τον πρίγκιπα Χάρι πάνω της δεν ήταν ούτε η αριστοκρατική της καταγωγή ούτε τα πτυχία της, αλλά η έντονη προσωπικότητά της. Οσοι είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα cool και ανέμελο κορίτσι, που δεν λέει όχι στις βραδινές εξόδους, στα πάρτι και στις συναυλίες και δεν διστάζει να κυκλοφορήσει στον δρόμο με τζιν, πλαστικά γυαλιά, ολόσωμες φόρμες, ακόμα και γαλότσες. Σε αντίθεση με την Κέιτ, η οποία επέλεγε ανέκαθεν ένα πιο θηλυκό και επίσημο στιλ ντυσίματος, η νεαρή Κρέσι απέδειξε ότι το boho chic έχει και με το παραπάνω θέση στους κύκλους των γαλαζοαίματων.


Οι διαφορετικοί χαρακτήρες των δύο γυναικών δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχουν έρθει ακόμα όσο κοντά θα περίμενε κανείς. Παρά το γεγονός ότι η Κέιτ είχε αναπτύξει στενή φιλική σχέση με την πρώην του Χάρι, Τσέλσι Ντέιβι, την οποία μάλιστα είχε καλέσει και στον γάμο της, φήμες τη θέλουν να μην εγκρίνει την αγαπημένη του Χάρι, για καθαρά προσωπικούς λόγους, καθώς η ετεροθαλής αδερφή της Κρεσίντα λέγεται ότι είχε σταθεί αφορμή για τον σύντομο χωρισμό της από τον Γουίλιαμ το 2007. Η Ισαμπέλα Κάλθορπ, η οποία στις αρχές του έτους παντρεύτηκε τον γιο του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Σαμ, φέρεται ότι είχε κλέψει την καρδιά του Γουίλιαμ εκείνη την περίοδο, οδηγώντας τον στον χωρισμό από την Κέιτ. Βλέποντας ότι το ειδύλλιό του μαζί της δεν είχε μέλλον, εκείνος επέστρεψε στην αγκαλιά της Μίντλετον, κάτι όμως που η ίδια δεν ξέχασε ποτέ. Αν και δέχτηκε να την καλέσει στον γάμο τους, αρνήθηκε να τη δεχτεί σε όλες τις δεξιώσεις που ακολούθησαν. Σε περίπτωση επομένως που ο Χάρι παντρευτεί την Μπόνας, ο Γουίλιαμ και η Κάλθορπ θα κληθούν να αναλάβουν χρέη κουμπάρων, δίνοντας σάρκα και οστά στον χειρότερο εφιάλτη της δούκισσας του Κέμπριτζ!


Οι δύο βασιλικές συμπεθέρες


Η πρώτη συνάντησή τους έγινε πριν από έναν χρόνο, κατά τον εορτασμό του χρυσού ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο, αν το ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι με την Κρεσίντα επισημοποιηθεί, οι δύο γυναίκες θα τα λένε όλο και συχνότερα. Παρά το γεγονός ότι η Κάρολ Μίντλετον και η Μαίρη Γκέι-Κέρζον θα φέρουν τον τίτλο των «βασιλικών πεθερών», τα κοινά τους σημεία αρχίζουν και τελειώνουν στις σχέσεις των θυγατέρων τους με τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, αντίστοιχα.


Προερχόμενη από την εργατική τάξη, με προγόνους ανθρακωρύχους, η 58χρονη Κάρολ Μίντλετον άρχισε την καριέρα της ως αεροσυνοδός πριν αποκτήσει την πολύ επιτυχημένη επιχείρηση online πωλήσεων μαζί με τον σύζυγό της Μάικλ. Αντιθέτως, η 66χρονη Μαίρη Γκέι-Κέρζον, η οποία φέρει τον τίτλο της λαίδης, φαίνεται πως δεν έχει ανάγκη τον γάμο της κόρης της με τον Χάρι για να μπει στους κύκλους των γαλαζοαίματων, αφού ο πατέρας της, Εντουαρντ Κέρζον, ήταν το πνευματικό παιδί του βασιλιά Εδουάρδου του 7ου. Ως γνήσιο τέκνο αριστοκρατικής οικογένειας, ουδέποτε εργάστηκε και περνάει τον χρόνο της ασχολούμενη με φιλανθρωπίες και δίνοντας το «παρών» σε κοσμικά γκαλά.


Διαφορές υπάρχουν όμως και στην προσωπική ζωή των δύο γυναικών, με την Κάρολ Μίντλετον να ζει ευτυχισμένη εδώ και 33 χρόνια στο πλευρό του Μάικλ και τη λαίδη Μαίρη Γκέι-Κέρζον να μετρά ήδη τέσσερις γάμους και ισάριθμα πολύκροτα διαζύγια. Η λαίδη, εξάλλου (MG όπως την φωνάζουν οι φίλοι της), ήταν από μικρή η αγαπημένη της κοινωνικής σκηνής του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60. Ζωηρή, κομψή και εξαιρετικά όμορφη, έκανε διακοπές στο Σεν Τροπέ και περνούσε τα Σαββατοκύριακά της στο Ασκοτ.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...