Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Παρασκευή 25/10/2013


ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.


ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σάς βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρότι η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον συναισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας φανερώστε τις ευαισθησίες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά, οργανωμένα και χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν χάσιμο. Αφήνοντας το παρελθόν να αναμιγνύεται με το παρόν το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαχτείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Κατανοήστε πως καλώς ή κακώς δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.


ΛΕΩΝ: Να είστε προνοητικοί σε ό,τι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα, ώστε να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, που είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε. Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Δράστε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που απαιτούν άμεση λύση.


ΖΥΓΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για τα κακώς κείμενα. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Προχωρήστε χωρίς να περιμένετε βοήθεια για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τα κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που προκαλούν κάθε είδους καθυστερήσεις. Συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο που φαίνεται πως χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα σας. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Στο περιβάλλον σας θα φανεί η πρόοδός σας, ενώ και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας, και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν σε επιλογές στις οποίες αξίζει να επενδύσετε. Οταν δεν σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχτείτε το πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική αλλά ευχάριστη. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί έτσι δεν θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή θα διαπιστώσετε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό, μην τρομοκρατηθείτε με τις αλλαγές που θα υπάρχουν παντού, είτε τις αποφασίζετε εσείς είτε άλλοι. Μην προτρέχετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που πρόκειται να υπογράψετε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...