Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

Τρισδιάστατη «Αγια-Σοφια»

Η «Εspresso» αποκαλύπτει το πρόγραμμα για την εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον στην ΑΕΚ για την παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται συνεχώς με τις προετοιμασίες, μέχρι και με την πιο μικρή λεπτομέρεια. Ζει και αναπνέει για την 6η Νοεμβρίου και τα αποκαλυπτήρια της επίσημης και ολοκληρωμένης μακέτας του νέου γηπέδου, εκεί όπου θα έχει στο πλευρό του τους δύο πρωτομάστορες του σχεδίου, τον Ιταλό αρχιτέκτονα Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι (έρχεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα) και τον Ελληνα Θανάση Κυρατσού. Και φυσικά όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του στη Δικέφαλος 1924.


Το πρόγραμμα της παρουσίασης έχει ήδη αποφασιστεί και σήμερα στην «Espresso» σας το αποκαλύπτουμε. Θα είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Το πρώτο θα αφορά τα βίντεο που θα παιχτούν και θα έχουν να κάνουν με την ιστορία της ΑΕΚ, την ιστορία του γηπέδου και φυσικά την προσφυγιά. Σε ένα από αυτά τα βίντεο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος υποδύεται έναν παππού που εξιστορεί στον εγγονό του τα κατορθώματα της Ενωσης στον χώρο όπου βρισκόταν μέχρι πρότινος το «Νίκος Γκούμας». Μάλιστα η παρουσίαση θα είναι τρισδιάστατη και αναμένεται να μοιραστούν γυαλιά 3D στους παρευρισκομένους.


Το δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο στην παρουσίαση της νέας, αναλυτικής μακέτας της «Αγια-Σοφιάς» και του μουσείου προσφυγικού ελληνισμού που θα δημιουργηθεί στην περιοχή. Οι καλεσμένοι θα δουν το εσωτερικό του γηπέδου, τα αποδυτήρια, την μπουτίκ, τις εξέδρες, τα VIP, τις αίθουσες Τύπου, τις σουίτες και όποιους άλλους χώρους προβλέπονται.


Τέλος, στο τρίτο μέρος θα έχουμε τις ομιλίες. Θα τοποθετηθεί φυσικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που θα απαντήσει στις όποιες ερωτήσεις του τεθούν. Αναμένεται να κάνει αναφορά και στους χρηματοδότες του έργου (λογικά θα ανακοινώσει και τον μεγάλο χορηγό που θα «βαφτίσει» το γήπεδο). Επίσης θα απευθύνει κάλεσμα στον απλό κόσμο του «Δικεφάλου» να στηρίξει την προσπάθεια, μέσω της συμμετοχής του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Δικέφαλος 1924.


Ξεπέρασαν τα 3.000 (!) τα αιτήματα για μια θέση


Είναι δεδομένο πως στις 6 του Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, όπου θα γίνει η παρουσίαση του νέου γηπέδου, θα γίνει το αδιαχώρητο. Η αίθουσα είναι χωρητικότητας 880 ατόμων και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα αιτήματα που έχουν φτάσει στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεπεράσει τα 3.000! Ενωσίτες από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των τεχνών και των γραμμάτων, και φυσικά πολλοί απλοί φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι παρόντες σε αυτό το μεγάλο γεγονός, αλλά, όπως είναι εύκολο να κατανοήσουμε, δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν όλοι τους.


«Οσο και να το θέλουμε, είναι πρακτικά αδύνατον να τους χωρέσουμε όλους. Θα μείνει πολύς κόσμος εκτός παρουσίασης, δεν γίνεται διαφορετικά» λένε αυτές τις μέρες οι συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, με πικρία μεν που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τους Ενωσίτες, συνειδητοποιημένοι δε ότι δεν είναι δυνατόν να κάνουν διαφορετικά.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...