Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ψάχνουν τον συνδετικό κρίκο

Γιατί η αστυνομία δημοσιοποίησε τις τελευταίες φωτογραφίες Μαζιώτη και Παλαιοκώστα.

Στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει τα στοιχεία που συνδέουν τον Νίκο Μαζιώτη με τον Βασίλη Παλαιοκώστα! Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με σοβαρότητα το… τρίπτυχο «κοινό κρησφύγετο, κοινή πορεία, κοινές ενέργειες» όσον αφορά την ενδεχόμενη συνεργασία των δύο καταζητούμενων.


Οι αξιωματικοί είχαν σοβαρές ενδείξεις από το παρελθόν -αν όχι συνεργασίας- τουλάχιστον καλής γνωριμίας μεταξύ των δύο αντρών, ως συνδετικός κρίκος των οποίων φέρεται γνωστό όνομα του αντιεξουσιαστικού χώρου των Εξαρχείων. Αλλος ένας γνωστός αντιεξουσιαστής, που καταζητείται για υπόθεση προμήθειας και μεταφοράς όπλων και τα ίχνη του χάθηκαν πριν από περίπου έξι μήνες, φέρεται ως ο δεύτερος «σύνδεσμος» μεταξύ Μαζιώτη και Παλαιοκώστα.


Με διαφορά μιας εβδομάδας η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε φωτογραφίες τόσο του Ν. Μαζιώτη από ληστεία σε τράπεζα στα Μέθανα όσο και του Βασίλη Παλαιοκώστα από συμπλοκή με αστυνομικούς το 2011 στην περιοχή της Λιβαδειάς. Σύμπτωση; Και στις δύο περιπτώσεις, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής: Και οι δύο καταζητούμενοι συνοδεύονταν μάλλον από το ίδιο πρόσωπο!


Συγκεκριμένα, στην Αντιτρομοκρατική εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο γνωστός αντιεξουσιαστής, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί εδώ και έξι μήνες, να ήταν παρών και στις δύο περιστατικά. Δηλαδή τόσο στη ληστεία που διέπραξε ο Ν. Μαζιώτης στην περιοχή των Μεθάνων όσο και στη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Λιβαδειά, όπου, σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο Βασίλης Παλαιοκώστας άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών που τον καταδίωξαν.


Ο μυστηριώδης ψηλός ξανθός άντρας


Οι αστυνομικοί που τον Φεβρουάριο του 2011 εντόπισαν σε δρόμο της Λιβαδειάς, με κατεύθυνση στην Αράχοβα, ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Audi και το καταδίωξαν διέκριναν έναν ψηλό, ξανθό άντρα να συνοδεύει τον κοντό μελαχρινό οπλοφόρο με τα αραιά μαλλιά. Οταν οι δράστες της ένοπλης συμπλοκής εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν από το σημείο πεζή, οι αστυνομικοί που προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον τραυματισμένο συνάδελφό τους είδαν ξανά να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού ο ψηλός, ξανθός άντρας και να απομακρύνεται μαζί με τον Β. Παλαιοκώστα.


Επιπρόσθετα, τον περασμένο Ιούλιο ο Ν. Μαζιώτης μπήκε στην Εθνική τράπεζα στα Μέθανα μαζί με έναν άντρα ψηλό με ξανθά μαλλιά, εμφανώς βαμμένα, όπως και στην περίπτωση της συμπλοκής στην περιοχή της Λιβαδειάς.


Πλέον στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν πως το πρόσωπο και στις δύο περιπτώσεις είναι κοινό και δεν είναι άλλο από τον αντιεξουσιαστή, ο οποίος έχει περάσει πια στην παρανομία. Κατά συνέπεια, στην υπηρεσία πιστεύουν πως ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα από αυτή την ενισχυμένη ομάδα δεν είναι διόλου απίθανο!


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...