Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Πιο… sugar από την Μέριλιν

Βουτσάς όλο… γλύκα για την καυτή Μακρυπούλια.

Μέριλιν Μονρόε ή Ζέτα Μακρυπούλια; Στην καρδιά του συμπρωταγωνιστή της Κώστα Βουτσά η ξανθιά ηθοποιός και πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του «Dancing With the Stars» έρχεται πρώτη, γι’ αυτό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τη νέα πολυαναμενόμενη παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό» εκείνος ψήφισε «δαγκωτό» Ζέτα! «Εγώ πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερη στον ρόλο αυτό από τη Μέριλιν» είπε ο αειθαλής ηθοποιός, προκαλώντας -γλυκιά- αμηχανία σε εκείνη.


Πάντως ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ο μόνος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό, αφού τόσο ο σκηνοθέτης της παράστασης Σταμάτης Φασουλής όσο και οι Γιάννης Ζουγανέλης και Θοδωρής Αθερίδης της έπλεξαν το εγκώμιο. «Δεν ήξερα αν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα κωμικά στοιχεία του ρόλου, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως έκανα λάθος. Για μένα η Ζέτα ήταν μεγάλη έκπληξη, αφού είναι εξαιρετικά καλή» είπε ο κ. Φασουλής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως η παράσταση (που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς) είναι μια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή. «Δεν ξέρουμε αν μας παίρνει να ξανακάνουμε κάτι αντίστοιχο και του χρόνου. Εχουμε πολύ άγχος γιατί θέλουμε να τα βγάλουμε εις πέρας. Τα έχουμε δώσει όλα».


Η ιστορία του μιούζικαλ (που είναι λίγο έως πολύ γνωστή και από την ταινία του 1959 με πρωταγωνιστές τη Μέριλιν Μονρόε, τον Τόνι Κέρτις και τον Τζακ Λέμον) μας «μεταφέρει» στο 1930, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και της μεγάλης ύφεσης. Δύο άνεργοι μουσικοί, ο Τζέρι (Γιάννης Ζουγανέλης) και ο Τζο (Θοδωρής Αθερίδης) γίνονται κατά λάθος αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα και για να γλιτώσουν από τους γκάνγκστερ, ντύνονται γυναίκες και εισβάλουν σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα. Ομως ο Τζο, που πλέον έχει… βαφτιστεί Ζοζεφίν, ερωτεύεται την πανέμορφη Sugar Kane, που το όνειρό της είναι να παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο. Εναν εύπορο κύριο σαν τον Οσγκουντ Φίλντινγκ (Κώστας Βουτσάς), έναν… κοτεράτο άνδρα ο οποίος δηλώνει ερωτευμένος μαζί της.


«Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτήν την παραγωγή» τόνισε ο Κώστας Βουτσάς και συμπλήρωσε πως «μου δίνει δύναμη να βρίσκομαι κοντά σε νέους ανθρώπους».


Οσο για το σόου χορού «Dancing with the stars» και την αντικατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια από τη Δούκισσα Νομικού, τελικά αποδείχτηκε «απαγορευμένο» ζήτημα κατά τη χθεσινή παρουσίαση, μια και η πρωταγωνίστρια δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, όπως επίσης δεν δέχτηκε καμία ερώτηση για τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...