Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κυριακή 3/11/2013

Σκορπιός: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις!


ΚΡΙΟΣ:
Από εσάς θα εξαρτηθεί πώς θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνουν. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας. Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν. Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας τομέα προκειμένου να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χωρίς να κατηγορείτε τον σύντροφό σας, γιατί είναι σίγουρο ότι οι απειλές και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα σας βοηθήσουν. Αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση που θα δημιουργήσει ρήξη στις σχέσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ:
Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν. Το ξεκίνημα της ημέρας θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Κάντε, αν χρειαστεί, κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα. Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή κάνοντας μια καινούργια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας ώστε να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ισως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οι εσωτερικές συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους. Δηλαδή αυτό που πρέπει να κάνετε και εσείς για εσάς και την υγεία σας. Αποφασίστε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας, εφόσον έχετε κάποιες ανησυχίες, και μη λέτε ότι θα πάτε και δεν το κάνετε. Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε ακόμα και υπό αγχωτικές συνθήκες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις. Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούργιες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες. Το άγχος θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Εχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δεν θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η σχέση με τον σύντροφό σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να μάθετε να εξωτερικεύετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να μπορεί να σας κατανοήσει. Εκδηλωθείτε για να τον κερδίσετε και θα ανακαλύψετε ότι οι επιθυμίες σας είναι κοινές.



ΛΕΩΝ:
Προσπαθήστε πολύ για να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Φροντίστε να γίνετε όσο πιο ελκυστικοί και ευχάριστοι μπορείτε για να κερδίσετε στο έπακρο τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχετε προκαλούν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά σας, αλλά τίποτα δεν είναι αξεπέραστο. Μοιραστείτε τα προβλήματα ο ένας του άλλου και η αγάπη που νιώθετε θα είναι οδηγός σας για να βρείτε λύσεις που θα προσφέρουν ισορροπία στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νομιμοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε με νέες γνωριμίες. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που τρέφει καλά αισθήματα για το άτομό σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη και ίσως οι ερωτικές κατακτήσεις να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην παρούσα φάση. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας χαρακτηρίσει  άστατη προσωπικότητα. Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας που ολοένα και μεγαλώνουν και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας. Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μια σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα και με λανθασμένη συμπεριφορά θα το απομακρύνεται. Η καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο προϋποθέτει να κάνετε και θυσίες. Βάλτε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς.


ΖΥΓΟΣ:
Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα. Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας αρχίζοντας καινούργιες δραστηριότητες. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις. Προετοιμάστε το έδαφος για οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας. Η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και θα σας προτρέψει να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. Θα εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική τάση σας, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πώς θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ισως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας. Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δεν σας έχει αναθέσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων. Καθώς επικοινωνιακά δεν θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε υπάρχουσες. Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να πλησιάσουν. Εχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα. Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να δημιουργήσετε κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας. Εάν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους θα βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί. Γοητεύστε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας, κάνοντας το στιλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας. Εχετε πετύχει ήδη αρκετά και έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Τα εργασιακά θέματα θα αρχίσουν να προχωρούν και ίσως να μην είναι για εσάς απόλυτα ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει την ελευθερία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές συμφωνίες σας. Εχετε την τάση να ξοδεύετε εύκολα χρήματα και αυτός ο μήνας  θα σας δώσει αρκετά, αλλά μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς, μια και έχετε τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας. Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.


ΙΧΘΥΕΣ:
Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητικότητά σας, που λειτουργεί σαν σίφουνας. Θα έχετε αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δεν θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς τον σύντροφό σας. Ενα ταξιδάκι αναψυχής σας είναι απαραίτητο προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...