Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Πρωινό Γωγουλίνι

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλάει για την περιπέτειά της στη νέα της τηλεοπτική εκπομπή και αποκαλύπτει ότι ονειρεύεται να γίνει το κορίτσι του Θέμου.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου όσα χρόνια και αν περάσουν συνεχίζει να αποκτάει όλο και περισσοτέρους θαυμαστές, που επιμένουν να τη φωνάζουν «Γωγουλίνι». Μάλιστα έχει δείξει από την πρώτη στιγμή πως παρά την πολύχρονη πορεία της, εξακολουθεί να παραμένει το απλό παιδί από τα δυτικά προάστια. Αν και το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο, καταφέρνει να συνδυάζει άψογα ραδιόφωνο, τηλεόραση, αλλά και βραδινές εμφανίσεις.


Από την μια το μπρίο και η εξωτερική της εμφάνιση και από την άλλη τα νάζια και οι ατάκες της, που… γράφουν ιστορία, έχουν αποτέλεσμα να γίνεται το θέμα συζήτησης όχι μόνο στις παρέες, αλλά και στις εκπομπές. Από τον Θέμο μέχρι τους «Δέστε τους», η Γωγώ έχει βρει τον τρόπο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.


Η ΤV persona φέτος έχει αφήσει στην άκρη την ανέμελη εικόνα της και έχει μετατραπεί σε οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Από τις 9 μέχρι και τις 10 την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του High ΤV, έχοντας στο πλευρό της πολύτιμους συνεργάτες αλλά και φίλους πάνω απ’ όλα. Ξεκίνησε τα τηλεοπτικά της βήματα σε ηλικία 15 χρόνων παρουσιάζοντας στην αρχή ένα παιδικό τηλεπαιχνίδι και συνέχισε στο κανάλι του Πειραιά με βραδινή ζώνη, μέχρι τη στιγμή που την ανακάλυψαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, που στην αρχή την κάλεσαν στην πρωινή εκπομπή τους «Σαν στο σπίτι σας» ως καλεσμένη και βλέποντας ότι η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, της πρότειναν να γίνει συνεργάτιδά τους. Τότε ήταν που της κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής και έπαιξε στο σίριαλ «Η σειρήνα και ο μπάτσος» του Γιώργου Κωνσταντίνου στον ΑΝΤ1.


Μετά εισέβαλε στο reality «The wall» και στη συνέχεια εντάχτηκε στον «Πρωινό Καφέ», όταν τον παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη. Η καριέρα της συνεχίστηκε με το «ΑΝΤ1 game», ενώ μετά συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Παρά πέντε». Παράλληλα με τις βραδινές εμφανίσεις της στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών, συνέχισε να παίζει σε σίριαλ, όπως η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ελλάς στο μεγαλείο σου» και το «Κόκκινο Δωμάτιο» στο Mega.


– Πώς επέλεξες να κάνεις τηλεόραση;


Ξεκίνησα από τύχη. Επειδή με άκουγαν από το ραδιόφωνο να μιλάω ακατάπαυστα -ως ακροάτρια τότε-, με κάλεσαν στον σταθμό και ξεκίνησα δική μου εκπομπή. Μετά, επειδή όλοι απορούσαν πώς είμαι, δεν άργησε η στιγμή που πέρασα και μπροστά από το γυαλί.


– Πες μας λίγα λόγια για το δικό σου «Πρωινό»


Αρκετοί μου έλεγαν εδώ και χρονιά ότι ταιριάζει στο ύφος και στο σωστό στιλ μου. Εχω στο πλάι μου αξιόλογους συνεργάτες, ο καθένας στο είδος του. Μαζί έχουμε φτιάξει ένα διαφορετικό παρεάκι και ένα πρωινό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα των μεγάλων καναλιών.


– Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;


Κάτι που είναι έξω από τα νερά μου και που δεν θα ήταν η Γωγώ. Εχω μάθει να είμαι αυθεντική.


– Υπήρχαν φορές που ένιωσες αμήχανα;


Ποτέ. Ακόμα και σε επικοινωνία που είχα με τηλεθεατές και μου έλεγαν διάφορα, ποτέ δεν ένιωσα αμηχανία. Αντιθέτως, είμαι υπέρ των εκπλήξεων.


 – Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;


Εχω τρέλα και παρακολουθώ πολύ τα ιαπωνικά καρτούν. Παράλληλα η μεγάλη αγάπη που νιώθω για τα παιδιά -αν και ακόμη δεν έχω γίνει μητέρα- με έκανε να πάρω μια μεγάλη επαγγελματική απόφαση. Ετσι κατάφερα να συνδυάσω τα καρτούν και παράλληλα να δίνω χαρά στα παιδιά μέσα από τα πρωτότυπα κουστούμια μου, ενσαρκώνοντας διαφορετικούς χαρακτήρες στα παιδικά πάρτι και δίνοντας χαρά στους μικρούς θαυμαστές μου.


– Ποια είναι η μεγαλύτερή σου επιθυμία και ποια συνεργασία αποτελεί για σένα όνειρο;


Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ με το είδωλό μου, την Αννα Βίσση, όσον αφορά το τραγούδι, ενώ στην τηλεόραση θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω το επόμενο κορίτσι του… Θέμου!

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...