Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Μαντώ… 28 καρατίων!

Η ωραία του Κεδίκογλου έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση στον Πειραιά.

Τα φλας, την προσοχή και τον θαυμασμό έκλεψε η όμορφη οικονομολόγος Μαντώ Κόλλια, η 28χρονη σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, στην πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση. Ο δεσμός τους φαίνεται να σοβαρεύει, αφού μετά το καλοκαιρινό κυνηγητό (με τους παπαράτσι να είναι… ακροβολισμένοι στους χώρους του ξενοδοχείου όπου έκαναν ολιγοήμερες διακοπές)- το ζευγάρι επιλέγει να εμφανιστεί όχι σε οποιαδήποτε εκδήλωση, αλλά σε επιθεώρηση αγήματος κατά την επίσκεψη ρωσικού πολεμικού πλοίου στον Πειραιά!


Η κίνηση του Σίμου Κεδίκογλου και της Μαντώς Κόλλια να παραστούν στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε το ελληνορωσικό φόρουμ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ι. Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας είναι μάλλον «συμβολική» και στην ουσία «επισημοποιεί» και τη θέση της 28χρονης οικονομολόγου δίπλα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Κι αυτό γιατί η ξανθιά καλλονή στάθηκε στο πλευρό του Σίμου Κεδίκογλου, όταν εκείνος είχε στο… πλευρό του αξιωματούχους, όπως ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Αθανάσιος Δαβάκης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, καθώς και Ρώσους διπλωμάτες και αξιωματικούς, οπότε βέβαια έπρεπε να γίνουν και οι απαραίτητες συστάσεις.


Η εντυπωσιακή Μαντώ Κόλλια τον περασμένο Μάρτιο είχε προσληφθεί στο πολιτικό γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, ενώ οι δυο τους είχαν γνωριστεί στην Καλαμάτα, πολύ πριν από την πρόσληψή της, όταν εκείνος είχε βρεθεί εκεί για διακοπές. Τους ένωσαν κοινοί φίλοι και η πρώτη συνάντηση έγινε σε στέκι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι περισσότερο πέρα από μια απλή γνωριμία. Τελικά, η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε δεσμό λίγους μήνες μετά την πρόσληψη της Μαντώς Κόλλια στο γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου και το ζευγάρι προσπάθησε να αποφύγει το φως της δημοσιότητας. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, τραβηγμένες χωρίς βέβαια να το επιδιώξουν, κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο, όταν ακόμα η σχέση τους ήταν πολύ «φρέσκια», ενώ απολάμβαναν ολιγοήμερες διακοπές σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο του Σουνίου. Στο τέλος του ίδιου μήνα, η όμορφη σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου παραιτήθηκε από το πολιτικό του γραφείο, οι δυο τους όμως παρέμειναν αχώριστοι.


Ευγενική και απλή


Από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας, η Μαντώ Κόλλια είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά και προτού έρθει για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Το περιβάλλον της τη χαρακτηρίζει ευγενικό και απλό κορίτσι, χαμηλών τόνων και με ισορροπημένη προσωπικότητα. Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν συνηθίζει να συχνάζει στα μοδάτα στέκια, όπως αγαπά να κάνει ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ μένει επιμόνως μακριά από τα κοσμικά σαλόνια. Δηλώνει, ωστόσο, λάτρις των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...