Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο έμπορος και η sexy ξανθιά της showbiz

Ο γόης μεγαλέμπορος κοκαϊνης και συνεργάτης του Ριζάι που έκανε διακοπές σε ελβετικά σαλέ.

Ηταν τύπος που του άρεσε το χρήμα και η dolce vita, να κάνει διακοπές σε ελβετικά σαλέ και να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και αμάξια, να αλλάζει σπίτια σαν τα πουκάμισα σε in προάστια της πρωτεύουσας και να τα «σπάει» στα μπουζούκια για να «ρίξει» τις τραγουδίστριες.

Ομως, ο 27χρονος «πλούσιος» «μποέμ» γόης, που είχε σχέσεις με γνωστή περσόνα της showbiz, δεν ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου, δεξί χέρι του Αλκέτ Ριζάι και είχε γεμίσει την Αθήνα κοκαΐνη, την οποία εισήγαγε συστηματικά από την Ολλανδία! Η σύλληψή του από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σηματοδοτεί μεγάλη έρευνα και για «συμβόλαια θανάτου», που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν συγκλονίσει τη νύχτα της Αθήνας!

Πρόκειται για τον δεύτερο συνεργάτη του Ριζάι που πέφτει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ο Αλβανός, ο οποίος ασχολούταν με τη διακίνηση κοκαΐνης σε επίπεδο «χονδρικής», είχε ρίξει πρόσφατα «δίχτυα» σε εκρηκτική ξανθιά σόουγουμαν (με αδυναμία στους ποδοσφαιριστές) που έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και σκορπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά στο κέντρο όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάρτιο ο κακοποιός είχε κάνει ταξίδι αναψυχής σε σαλέ στις ελβετικές Αλπεις και κατά… σύμπτωση το ίδιο ακριβώς διάστημα στο ίδιο σαλέ έκανε διακοπές κι εκείνη.

Συμβόλαια

Ο 27χρονος Αλβανός κακοποιός ανήκε στην ομάδα που είχε δημιουργήσει κατά το παρελθόν ο Αλκέτ Ριζάι και ίσως εμπλέκεται ακόμα και σε «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν εκείνη την εποχή στην αθηναϊκή νύχτα. Οταν η Ασφάλεια Αττικής εξάρθρωνε την ομάδα Ριζάι είχε συλλάβει και τον 27χρονο σήμερα μεγαλέμπορο κοκαΐνης, καθώς ήταν ο επίσημος διακινητής ναρκωτικών της σκληρής αλβανικής σπείρας και είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή κάθειρξης από τη Δικαιοσύνη.

Ομως, πριν από περίπου δύο χρόνια πήρε την πρώτη του πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου και έκτοτε δεν επέστρεψε. Ελεύθερος πια, ήρθε σε επαφή με τους υπόλοιπους «συναδέλφους» του από την αρχική σπείρα του πιστολέρο, οι οποίοι είχαν μετακομίσει σε Ολλανδία και Ισπανία, και άρχισε πάλι την παράνομη δράση του…

Η σύλληψη

Εδώ και έξι μήνες οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν την πληροφορία για έναν Αλβανό, πρώην συνεργάτη του Ριζάι, οποίος έχει «στήσει» εργαστήριο νόθευσης και ανασυσκευασίας κοκαΐνης στην Αττική. Με «οδηγό» τους μόνο μια παλιά φωτογραφία του κακοποιού, κατάφεραν -έπειτα από πολύμηνες έρευνες- να τον εντοπίσουν αρχικά στην περιοχή του Ψυχικού.

Οπως διαπιστώθηκε από τις παρακολουθήσεις, ο καλοντυμένος Αλβανός με το μακρύ μαλλί, το μούσι τύπου χίπστερ και τα ακριβά αυτοκίνητα άλλαζε ανά δύο μήνες κατοικία σε ακριβές περιοχές, όπως η Κηφισιά, το Ψυχικό και η Εκάλη, ώστε να μην εντοπίζεται.

Τελικά, τον συνέλαβαν τη στιγμή που έκανε τα ψώνια του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Σύνταγμα, όπου για δύο κοστούμια και τρία κοντομάνικα μπλουζάκια ξόδεψε κάτι παραπάνω από 1.000 ευρώ! Στη συνέχεια έκαναν έρευνα σε διαμέρισμα στο Ιλιον όπου ο 27χρονος είχε εγκαταστήσει το εργαστήριο νοθείας της κοκαΐνης, την οποία έφερνε από την Ολλανδία. Στην κατοχή του, εκτός από τα σύνεργα της νοθείας, βρέθηκε σχεδόν ένα κιλό καθαρής κοκαΐνης.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ


Η πληθωρική περσόνα που άλλαζε τους (πλούσιους) άντρες σαν τα πουκάμισα

Το μπούστο της είναι πληθωρικό και το ερωτικό παλμαρέ της πλούσιο.
Θεωρείται από τις πιο «καυτές» παρουσίες της εγχώριας showbiz κι έχει απασχολήσει πολλάκις τα φώτα της δημοσιότητας με τα καμώματά της. Τα καλλιτεχνικά πόστα, από τα οποία καμαρώσαμε την εκρηκτική ξανθιά, ήταν πολλά:
 
μεγάλες και μικρές πίστες, clubs, τηλεοπτικά πάνελ και εξώφυλλα αντρικών περιοδικών, όπου πόζαρε ως επί το πλείστον χωρίς καν τα απαραίτητα!

Τη μεγαλύτερη προσοχή από τα media ωστόσο την έλαβε κυρίως λόγω της προσωπικής της ζωής. Το πρώτο της φλερτ που έγινε γνωστό ήταν με καλογυμνασμένο ηθοποιό. Αργότερα στράφηκε στους επιχειρηματίες. Εναν από αυτούς μάλιστα ήθελε τόσο πολύ να τον οδηγήσει στης εκκλησιάς την πόρτα που έμαθε μέχρι και να μαγειρεύει για χάρη του!

Αφού είδε κι απόειδε, αποφάσισε ν’ αλλάξει… ειδικότητα υποψήφιου γαμπρού. Ούσα αρκετά γνωστή πια, απέκτησε μόνιμη θέση στις κερκίδες των γηπέδων. Οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την καρδιά της μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ορισμένους μάλιστα (πλέον θεωρούνται πρώτα ονόματα και παίζουν σε ομάδες της Α’ Εθνικής) τους έφερε στα… όριά τους με απρόβλεπτα και εκρηκτικά αποτελέσματα.

Η ίδια φρόντιζε συχνά να διαψεύδει τα μύρια όσα που λέγονταν και γράφονταν για τα προσωπικά της, όμως οι… night walkers των ταμπλόιντ γίνονταν συχνά μάρτυρες της επεισοδιακής ζωής της με τα αστέρια της μπάλας.

Από τις πιο μακρόχρονες και θυελλώδεις σχέσεις της ήταν με γιο γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε να την παντρευτεί και της συγχωρούσε σχεδόν τα πάντα. Αργότερα «τα έμπλεξε» μ’ έναν μπασκετμπολίστα, αλλά το ειδύλλιό τους κράτησε πολύ λίγο.

Τελευταία η λαμπερή περσόνα φαινόταν αποφασισμένη να κάνει οικογένεια με low profile άνθρωπο της καλλιτεχνικής ζωής, ωστόσο ούτε γάμο είδαμε ούτε κουφέτα!

ΗΛ. ΜΑΡ.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...