Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Δώρο η κόρη στον εραστή

Η 40χρονη έδινε ως σεξουαλικό «δώρο» στον 51χρονο εραστή της την κόρη της, η οποία από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών ζούσε έναν αληθινό εφιάλτη.

Αδυνατεί να χωρέσει ανθρώπινος νους τη φρίκη που βίωνε στο κορμί και στην ψυχή του ένα 18χρονο κορίτσι, το οποίο επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια η μητέρα του το «πρόσφερε» στον εραστή της προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις! Η ανατριχιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ώρες στη Ρόδο προκάλεσε σοκ ακόμη και στους έμπειρους δικαστικούς λειτουργούς που κλήθηκαν να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές της εφιαλτικής ιστορίας που ξεκίνησε το 2009. Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη από τον πόνο φωνή, η 18χρονη σήμερα κοπέλα κατέθεσε ότι από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών βιαζόταν συστηματικά από τον 51χρονο εραστή της μητέρα της, κατόπιν μάλιστα έντονων πιέσεων της γυναίκας που την έφερε στον κόσμο!


Η 18χρονη, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα σεξουαλικά μαρτύρια στα οποία υποβαλλόταν σχεδόν καθημερινά, πριν από λίγες ημέρες το έσκασε από το σπίτι της και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι μιας συμμαθήτριάς της, στην οποία είχε εκμυστηρευτεί τον Γολγοθά της. Εκεί, αφού ηρέμησε για λίγες ώρες, πήρε τη μεγάλη και γενναία απόφαση να καταγγείλει στις Αρχές τη φρίκη την οποία ζούσε, με την ελπίδα να γλιτώσει μια για πάντα από τα νύχια της 40χρονης μητέρας της και του 51χρονου εραστή της. Το κορίτσι κατέφυγε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και διηγήθηκε με λεπτομέρειες το δράμα που ζούσε και τι υπέφερε τόσα χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του.


Αμεσα η υπόθεση έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα του νησιού, ο οποίος κάλεσε για κατάθεση τόσο το κορίτσι, όσο και τους δύο δράστες. Οπως κατέθεσε και στον εισαγγελέα η άτυχη κοπέλα, η 40χρονη μητέρα της την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια στο σπίτι τους και σε ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, ενώ ο 51χρονος φορτηγατζής -είναι και πατέρας τριών παιδιών από τον πρώτο του γάμο- την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει αν μιλούσε σε κάποιον! Αμέσως η ανακρίτρια του νησιού εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τη 40χρονη και τον 51χρονο και λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.


Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε σε βάρος τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατ’ εξακολούθηση βιασμό, ασέλγεια, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου που είχε συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 χρόνια. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ η 18χρονο κοπέλα φιλοξενείται στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος που προσπαθεί να τη στηρίξει, καθώς έχει υποστεί βαρύτατα ψυχικά τραύματα. Για το δράμα που ζούσε η αδελφή τους ενημερώθηκαν και τα αδέλφια της, δύο μεγαλύτερα αγόρια, αλλά και ο πατέρας της, οι οποίοι μετά το διαζύγιο είχαν εγκαταλείψει το νησί.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....