Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Καρέ – καρέ η «ταινία φρίκης» μικρού μήκους

Τι είπε στα ελληνικά ο εκτελεστής την ώρα που άνοιγε πυρ έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο και τι δείχνει το βίντεο.

«Φασίστες, θα πεθάνετε»! Αυτές ήταν οι λέξεις που φώναξε ο στυγερός εκτελεστής, την ώρα που έδινε τις χαριστικές βολές στα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, που ήδη κείτονταν αιμόφυρτα στο πεζοδρόμιο. Οι στιγμές φρίκης καταγράφτηκαν καρέ-καρέ το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στα γραφεία του κόμματος.


Το συγκεκριμένο βίντεο έχει παραληφθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ήδη υπόκειται σε επεξεργασία στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να βρεθεί μια άκρη σε αυτές τις δύο άγριες δολοφονίες, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.


Επαγγελματίας


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο επαγγελματίας δολοφόνος διακρίνεται να φορά μαύρα ρούχα και πράσινο τζόκεϊ, ενώ φαίνεται να περπατά κοντά στα γραφεία και να εξαπολύει καταιγισμό πυρών εναντίον των νεαρών. Μάλιστα ο οπλοφόρος σκύβει το κεφάλι, ώστε οι κάμερες να μην αποτυπώσουν τα χαρακτηριστικά του. Το γεγονός αυτό κάνει τους έμπειρους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν πως ο δολοφόνος πριν προχωρήσει στην πράξη του είχε πραγματοποιήσει ενδελεχή παρακολούθηση του χώρου και των γραφείων, ώστε να γνωρίζει άριστα τη μορφολογία και τα συστήματα ασφάλειας.


Το βίντεο


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές, το βίντεο των 10 δευτερολέπτων έχει καταγράψει καρέ-καρέ όλες τις κινήσεις του επαγγελματία εκτελεστή, αλλά κι εκείνες του συνεργού του. Λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο αρχίζει να καταγράφει τα ντοκουμέντα: Στη Λεωφόρο Ηρακλείου, στη συμβολή με τη Μεγάλου Κωνσταντίνου, σταματά μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Κατεβαίνουν και οι δύο επιβάτες.


Ο οδηγός, ο οποίος φορά μαύρα ρούχα και άσπρο κράνος μοτοσυκλέτας, στέκεται κοντά στη μηχανή, με πρόσωπο προς την είσοδο των γραφείων του κόμματος, που είναι από την πλευρά της Μεγάλου Κωνσταντίνου. Διακρίνεται καθαρά πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σακίδιο, ενώ στο χέρι φαίνεται να κρατά ένα αντικείμενο, ίσως όπλο.


Ο συνεργός του οδηγού της μηχανής με ψύχραιμα βήματα κινείται προς την παρέα των τεσσάρων ατόμων που στέκονται μπροστά στην πόρτα των γραφείων. Με μια αστραπιαία κίνηση βγάζει από το πίσω μέρος του παντελονιού του ένα όπλο και αρχίζει, ενώ περπατά προς το μέρος της ομάδας, να εξαπολύει καταιγισμό πυρών.


Απτόητος


Οι πρώτες σφαίρες περνούν ξυστά από το κεφάλι ενός Χρυσαυγίτη, ο οποίος αμέσως κάνει κίνηση και προλαβαίνει να μπει στο εσωτερικό των γραφείων. Απτόητος, ο πιστολέρο στρέφει το όπλο εναντίον του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Δέχονται τις πρώτες σφαίρες και πέφτουν στο πεζοδρόμιο, ενώ ο τρίτος νεαρός, ο Αλέξανδρος Γέροντας, πέφτει και αυτός στο πεζοδρόμιο, αλλά σε λίγο σηκώνεται και προσπαθεί να τρέξει προς τη λεωφόρο Ηρακλείου για να γλυτώσει. Ο οπλοφόρος πλησιάζει τα δύο πρώτα θύματά του και αφού φωνάζει «φασίστες, θα πεθάνετε!» δίνει τις χαριστικές βολές…


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ



Τα σενάρια: Πληρωμένοι πιστολέρο και η Σέχτα


Ολα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την άγρια δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ρίξει στο τραπέζι των ερευνών ακόμα και το ενδεχόμενο των ξένων πληρωμένων πιστολέρο που εκτελούν «συμβόλαια θανάτου». Μάλιστα αυτή η εκδοχή δεν φαίνεται να εξετάζεται «χαλαρά» αλλά με σοβαρότητα από την Αντιτρομοκρατική και για τον λόγο αυτόν κλιμάκιο της υπηρεσίας πήγε το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και πήρε τις λίστες όλων των επιβατών των πτήσεων από την Πέμπτη έως το Σάββατο προκειμένου να εξετάσει τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις από και προς το εξωτερικό.


Ωστόσο το ενδεχόμενο της εγχώριας τρομοκρατίας με κίνητρο την αντεκδίκηση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά φαίνεται πως είναι το κυρίαρχο.


Ομοιότητες


Η χαρτογράφηση του χτυπήματος και η πρακτική που ακολούθησαν οι δράστες της διπλής δολοφονίας έχουν σαφώς πολλές ομοιότητες με τα δύο κορυφαία χτυπήματα της Σέχτας Επαναστατών, δηλαδή τις δολοφονίες του αστυνομικού τις Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Αλλωστε πιστόλια μάρκας Zastava διαθέτει η συγκεκριμένη οργάνωση και μάλιστα απεικονίζονται στη φωτογραφία που είχε δημοσιοποιήσει η Σέχτα με τον οπλισμό της. Το οπλοστάσιο πάντως, παρά τις έρευνες τις Αντιτρομοκρατικής, δεν έχει βρεθεί.


«Ενας στενός πυρήνας δύο-τριών ατόμων έχει μείνει αλώβητος από τις έρευνες της υπηρεσίας. Μπορεί κάποιοι από τη Σέχτα να είναι ήδη στη φυλακή, αλλά αυτός ο πυρήνας με το οπλοστάσιό του ενεργό είναι δυνατόν να προχωρήσει σε ενέργειες βαριάς τρομοκρατίας» λέει με νόημα στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών για την τρομοκρατία.


Τέσσερα άτομα


Δεν ήταν μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας και ο επαγγελματίας εκτελεστής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, υποστηρίζουν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Εμπειροι αστυνομικοί κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερα άτομα στην περιοχή. Δηλαδή ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο πιστολέρο που σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ουσιαστικά αποτελούσαν την ομάδα υποστήριξης του εκτελεστή.


Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής ακόμα δεν έχουν καταλήξει με βεβαιότητα στο αν η μοτοσικλέτα που βρέθηκε δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας, πεταμένη μέσα στο ρέμα τις Χελιδονούς, στην Κηφισιά, είναι η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δύο αδίστακτοι δολοφόνοι. Βέβαια οι άνθρωποι που έκλεψαν τη μηχανή από την περιοχή της Καλλιθέας τον περασμένο Ιούλιο την έριξαν μέσα στο νερό προκειμένου να σβήσουν αποτυπώματα και ίχνη DNA.


Οσον αφορά την εξέλιξη των ερευνών, οι αστυνομικοί περιμένουν με ενδιαφέρον την κατάθεση που θα δώσει το τέταρτο άτομο που ήταν μαζί με τα θύματα έξω από τα γραφεία του κόμματος το μοιραίο βράδυ και στην κυριολεξία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιστολέρο, οποίος δεν κατάφερε να τον σκοτώσει.


Να σημειωθεί ότι ένας ακόμη κάλυκας των 9mm (εκτός από εκείνους που έχουν βρεθεί ) εντοπίστηκε χθες το βράδυ έξω από τα γραφεία της Χ.Α στο Νέο Ηράκλειο και στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ



Το «αντίο» της Χρυσής Αυγής στους δύο νέους


Με ένα άρθρο που αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ του κόμματος, η Χρυσή Αυγή αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τα δύο παιδιά που έπεσαν νεκρά κατά την αιματηρή επίθεση στο Νέο Ηράκλειο. Με τίτλο «Στα αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο, που έφυγαν τόσο νωρίς» και με φόντο την ελληνική σημαία, ο αρθρογράφος σημειώνει μεταξύ άλλων:


«Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποτυπώσω με λόγια αυτό που αισθάνομαι. Είναι πολύ μικρή κάθε λέξη για να αποδώσει το μεγαλείο της ψυχής των δύο αυτών παιδιών που έφυγαν τόσο νωρίς, αλλά πρόλαβαν να προσφέρουν τόσα πολλά. Των δύο λαμπρών συναγωνιστών μου που αν και το νήμα της ζωής τους κόπηκε βάναυσα, ωστόσο ήταν γεμάτοι όνειρα και ελπίδες. Πάνω απ’ όλα όμως, ήταν δύο ακόμη αδέρφια μου. Δύο γενναία Ελληνόπουλα που οραματίζονταν μια πατρίδα ελεύθερη και είχαν αφιερώσει όλη τους τη θέληση και την ψυχή για να απελευθερώσουν μαζί με όλους εμάς αυτόν τον πολυβασανισμένο τόπο». Σε άλλο σημείο τονίζει:


«Αυτό το στυγνό, διπλό, δολοφονικό χτύπημα ήταν ένα καίριο χτύπημα ενάντια σε όλη την ελληνική νεολαία… Το δικό μας μήνυμα όμως είναι πολύ πιο ηχηρό: “Το όραμα και οι ιδέες μας είναι πολύ πιο δυνατές. Ούτε οι σφαίρες μπορούν να το καταστρέψουν”. Οφείλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη διαφθορά και τη σαπίλα τους».



Το δράμα της μητέρας του τραυματία


Η μάνα του 29χρονου έχει χάσει άλλο ένα παιδί και συγκλονίζει με το ήθος και την αξιοπρέπειά της


Οι προσευχές όλων -και κυρίως της μητέρας του που δεν έχει λείψει ούτε λεπτό από το πλευρό του- φαίνεται πως εισακούστηκαν και χθες ήρθαν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.


Είναι καλύτερα


Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», η κατάσταση του 29χρονου είναι σταθερή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, γεγονός που τους κάνει να αισιοδοξούν. Μάλιστα εντός των επόμενων 48 ωρών και εφόσον η πορεία ανάρρωσης εξακολουθήσει να είναι ικανοποιητική, αναμένεται να αποσωληνωθεί. Ο 29χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας φέροντας σοβαρά τραύματα στο στομάχι και το στήθος.


Ο  Αλέξανδρος Γέροντας ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε την κίνηση του εκτελεστή το βράδυ της Παρασκευής και αμέσως έτρεξε να καλυφθεί μέσα στα γραφεία του κόμματος, ωστόσο δέχτηκε πυρά και η μία σφαίρα τον βρήκε στην κλείδα, από όπου πέρασε και χτύπησε πολλά από τα εσωτερικά του όργανα. Ο άτυχος 29χρονος, που έφερε βαριά τραύματα στους πνεύμονες, το στομάχι και την κοιλιακή χώρα, υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε η σπλήνα, που την είχε διαλύσει η σφαίρα.


Αισιοδοξία


Από την αρχή οι γιατροί έκριναν πως τα πρώτα 24ωρα ήταν τα πιο κρίσιμα υποστηρίζοντας ότι κάθε λεπτό που περνάει είναι υπέρ του Αλέξανδρου. Αυτό που τους ανησυχεί είναι οι επιπλοκές που σχετίζονται με το βαρύ τραύμα που έχει στον πνεύμονα και το διάφραγμα, καθώς δεν μπορεί ακόμη να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας μεσοθωρακικής λοίμωξης.


Το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» εκφράζει πάντως την αισιοδοξία του ότι ο Αλέξανδρος Γέροντας θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη και θα επιστρέψει στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων που αγωνιούν για τη ζωή του.


«Παιδιά μας»


Παρά τον πόνο και την αγωνία της για τη ζωή του παιδιού της, η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα συγκλονίζει όλη την Ελλάδα με το ήθος και την αξιοπρέπειά της. Η Ολγα Βλάχου, κάτοικος Κηφισιάς και κοινοτική σύμβουλος, μίλησε με τρεμάμενη φωνή για την κατάσταση του γιου της. «Γέννησα τέσσερα παιδιά. Δεν θα αντέξω να χάσω και τον Αλέξανδρο. Εχω χάσει άλλο έναν γιο στα 28 από μεσογειακή αναιμία. Πρέπει να ζήσει για το παιδί του, για εμάς. Πρέπει να σταθεί όρθιος» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου».


Η ίδια σημείωσε ότι ο 29χρονος δεν ήταν ένθερμος οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά του άρεσαν οι αντιλήψεις της οργάνωσης. «Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία. Να μην χυθεί ξανά ελληνικό αίμα. Δεν είναι δυνατόν Ελληνας να σκοτώνει Ελληνα. Ολοι αγκαλιασμένοι να υπερπηδήσουμε ό,τι εμπόδιο υπάρχει, ώστε να έχουμε όλοι ευμάρεια. Ποτέ ξανά να μη χυθεί σταγόνα αίματος. Ολα είναι παιδιά μας» δήλωσε συγκινημένη.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ



«Όχι πολιτικοί στην κηδεία του γιου μου»


Τα κομμάτια της ψυχής τους προκειμένου να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι και να αποχαιρετήσουν σήμερα το παιδί τους, τον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη, προσπαθούν να μαζέψουν οι τραγικοί γονείς του, αλλά και η μεγάλη του αδυναμία… Η αδελφή του Ειρήνη, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, που τον είχε δίπλα της στον δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά.


« το καλύτερο παιδί»


«Σκότωσαν το παιδί μας. Ενα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκεί, γιατί είχαν μια ομιλία εκεί και κατέβαιναν τα παιδιά να φύγουν και τους γάζωσαν» ανάφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του Λάμπρος Φουντούλης.


«Μας ρήμαξαν την οικογένεια… Τι κατάλαβαν; Νίκησαν τον φασισμό; Νίκησαν τη Χρυσή Αυγή; Ηταν δολοφόνοι, θέλανε να σκοτώσουν το παιδί… Το σκότωσαν πισώπλατα. Επεσε κάτω και του έριξαν τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Ηταν επαγγελματίες δολοφόνοι αυτοί. Ποιος τους έβαλε; Το παιδί μου δεν ήταν φασίστας, ήταν ένα παιδί που αγαπούσε όλο τον κόσμο και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος» σημείωσε συντετριμμένος και πρόσθεσε πως είχε προειδοποιήσει τον γιο του να μην πηγαίνει στα γραφεία της οργάνωσης, καθώς αποτελούσαν στόχο.


Χθες, μέσω του facebook η οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού ανακοίνωσε την ώρα και τον ιερό ναό στον οποίο θα τελεστεί η κηδεία. «Δεν θέλουμε αίμα, τιμή, πολιτικούς ή χρυσαυγίτες στην κηδεία του Γιώργου. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 το απόγευμα της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Ηρακλείου» ανέφεραν και τονίζουν πως δεν θέλουν αίμα, αφότου το παιδί τους «πότισε την άσφαλτο με το αίμα του», αλλά ούτε τιμή, καθώς γνωρίζουν την «ακεραιότητα και την εντιμότητα» του γιου τους. Παράλληλα, οι γονείς ζητούν να μην παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα, σημειώνοντας μάλιστα πως θέλουν οι φίλοι του γιου τους να είναι παρόντες όχι ως χρυσαυγίτες, αλλά ως φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους.


Τέλος, η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζητεί, αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος επιθυμεί, να δώσει χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος στο οποίο φοιτά η αδελφή του θύματος, Ειρήνη, η οποία είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Εν τω μεταξύ, σε άγνωστη τοποθεσία, στην περιοχή της Αρτέμιδας, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του άλλου νεκρού της επίθεσης, του Μανώλη Καπελώνη.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ



Δάκρυα και οργή στο τρισάγιο για τους δύο δολοφονημένους


Δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών» στο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε για τους δύο νεκρούς της δολοφονικής επίθεσης, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη, στον τόπο της αιματηρής επίθεσης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420. Κρατώντας αναμμένα κεριά, λουλούδια, αλλά και γράμματα στα χέρια συγκεντρώθηκαν στις 7.00 το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο. Κάποιοι από τους παριστάμενους τοποθέτησαν σε μια κολόνα της ΔΕΗ μια πινακίδα  που έγραφε «Οδός Δημοκρατίας» και ακριβώς από κάτω είχε τις φωτογραφίες των αδικοχαμένων νέων. Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξε ένταση όταν οπαδοί του κόμματος και συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά κατά δημοσιογράφων. Σε δηλώσεις του μετά το τρισάγιο ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε: «Οι ψυχές του Μάνου και του Γιώργου είναι αυτή τη στιγμή οι φωτεινοί φάροι που καθοδηγούν ολόκληρη την Ελλάδα».



Εξαλλος ο Ηλιας Παναγιώταρος με Mega, Τρέμη και Πρετεντέρη


Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος χθες εξαπέλυσε τα πυρά του κατά των παρουσιαστών του δελτίου του Μega Ολγας Τρέμη και Γιάννη Πρετεντέρη, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο.


Μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Ηλίας Παναγιώταρος κατηγορεί τους δύο δημοσιογράφους ως ηθικούς αυτουργούς της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος κοινοποίησε μια φωτογραφία της Ολγας Τρέμη και του Γιάννη Πρετεντέρη γράφοντας από κάτω τον διάλογο των δύο δημοσιογράφων.


«Λέει η Ολγα η Τρέμη στον Γιάννη: “Γιάννη, ξέρεις, η επίθεση έγινε και 7 παρά κάτι… Είναι νωρίς, είναι απόγευμα ακόμα…” Και απαντά ο Γιάννης: “Ναι, Ολγα, έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κάνας άνθρωπος!» Ο Ηλίας Παναγιώταρος έβαλε τίτλο: “Μπορεί να σκοτωνόταν και κάνας άνθρωπος” είπε ο Πρετεντέρης στην Τρέμη… Ψάχνουμε ακόμη ηθικούς αυτουργούς;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...