Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Και νέα δοκιμασία για τη Χρονοπούλου

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια υποβλήθηκε σε μία ακόμη λεπτή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής για το κάψιμο στον λαιμό της.

Τα χειρουργεία δεν έχουν τέλος για τη Μαίρη Χρονοπούλου! Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια υποβλήθηκε σε μία ακόμη λεπτή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, με σκοπό να διορθώσει προβλήματα στο πρόσωπο και στον λαιμό, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από το κάψιμο που είχε υποστεί πριν από μερικά χρόνια, όταν λαμπάδιασε το φόρεμά της από αναμμένο κερί. Πριν από μερικές ημέρες η θρυλική «γυναίκα του γλεντιού» και του ελληνικού κινηματογράφου πέρασε και πάλι το κατώφλι γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου για προγραμματισμένη εγχείρηση στο στήθος και τον λαιμό, δύο σημεία στα οποία η φωτιά είχε αφήσει έντονα τα σημάδια της. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη στη μεγάλη οθόνη, Νίκου Φώσκολου.


Παλικάρι


Η Μαίρη είναι παλικάρι, δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Από την εποχή που της παρουσιάστηκαν τα κινητικά προβλήματα, λόγω ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε, μέχρι τότε που κινδύνεψε να καεί ζωντανή, η ζωή της είναι γεμάτη χειρουργεία και αφόρητους σωματικούς πόνους. Το μεγαλείο της ψυχής της όμως είναι αυτό που την κρατάει ζωντανή. Κάποιες φορές μπορεί ως άνθρωπος να φτάνει στα όριά της και να λέει πως θέλει να φύγει από τη ζωή, όμως είναι τόσο δυνατή, που γρήγορα βγάζει τις κακές σκέψεις από το μυαλό της και συνεχίζει.


Το πρώτο διάστημα μετά το φοβερό κάψιμο που είχε υποστεί σε πολλά σημεία του σώματός της, η εικόνα της θρυλικής ηθοποιού είχε αλλοιωθεί. Εχοντας όμως περάσει όλη της τη ζωή ως η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου, με την ομορφιά της να είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να το αφήσει έτσι. Η αλήθεια είναι πως, όπως όλοι διαπιστώσαμε στην τελευταία δημόσια έξοδό της στα γενέθλιά της, τα οποία διοργάνωσε ο Ηλίας Ψινάκης τον περασμένο Ιούλιο, η Μαίρη έχει καταφέρει με πολύ κόπο να επαναφέρει την εικόνα του προσώπου της σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που οφείλεται κυρίως στη μεγάλη της θέληση.


Το ατύχημα


Να θυμίσουμε ότι στις 28 Μαρτίου του 2009, μια ημέρα που ήταν αφιερωμένη στη Γη, η Μαίρη Χρονοπούλου έσβησε -συμβολικά- όλα τα φώτα και άναψε ένα κερί, όπως κάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Πήγε στο παράθυρο του σπιτιού της για να δει αν οι γείτονές της είχαν κάνει το ίδιο ακολουθώντας την προτροπή, κι εκεί έγινε το ατύχημα. Το αναμμένο κερί έπεσε πάνω της και η μπλούζα της, που ήταν από νάιλον, πήρε αμέσως φωτιά. Η άτυχη ηθοποιός κάλεσε σε βοήθεια.


Την άκουσαν η μητέρα της (101 ετών τότε), με την οποία συγκατοικούσε, αλλά και οι δύο οικιακές βοηθοί που είχε προσλάβει για να τις φροντίζουν. Με δυσκολία οι γυναίκες κατάφεραν τελικά να σβήσουν τη φωτιά, ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη Μαίρη Χρονοπούλου στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πολύ σοβαρά εγκαύματα, σε σημείο τέτοιο, ώστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να έχουν αλλοιωθεί.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...