Φτερά, πούπουλα και transformers στα «Μις Υφήλιος»

Γκλάμουρ, αλλά και κιτς εμφανίσεις στον διαγωνισμό εθνικής ενδυμασίας.

Φτωχά φαντάζουν τα σόου της Victoria’s Secret μπροστά στον φετινό διαγωνισμό εθνικής ενδυμασίας, που γίνεται στο πλαίσιο ανάδειξης της Μις Υφήλιος 2013.

Φτερά, πούπουλα και στρας κατέκλυσαν τη σκηνή του Vegas Mall στη Μόσχα, όπου διοργανώνεται ο φετινός διαγωνισμός, όταν οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να παρουσιάσουν τη χώρα που εκπροσωπούν μέσα από κάποια παραδοσιακή της ενδυμασία. Με τις περισσότερες χώρες να κινούνται στα όρια του κιτς, προσπαθώντας να κάνουν τις εθνικές φορεσιές τους να δείχνουν glamorous, μακράν η χειρότερη παρουσία ήταν της Μις ΗΠΑ, Εριν Μπράντι.

Και τούτο γιατί αν δεν γνώριζε κανείς τη χώρα καταγωγής της, θα μπορούσε εύκολα να υποθέσει ότι στον φετινό διαγωνισμό Μις Υφήλιος συμμετέχουν… και άλλοι γαλαξίες. Από τις πιο κομψές εμφανίσεις -αντιθέτως- θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν η ελληνική, αφού η τουαλέτα της Μις Ελλάς 2013 Αναστασίας Σιδηροπούλου ήταν από τις πιο λιτές της βραδιάς.

Η τελική φάση του διαγωνισμού θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου στο crocus City Hall της ρωσικής πρωτεύουσας. Εκεί η περσινή νικήτρια και πρώην Μις ΗΠΑ, Ολίβια Κούλπο, θα κληθεί να παραδώσει το στέμμα της Μις Υφήλιος σε όποια από τις φετινές υποψήφιες για τον τίτλο καταφέρει να κερδίσει την κριτική επιτροπή. Ανάμεσα στα μέλη της είναι το πρώην μοντέλο Κάρολ Αλτ, ο σχεδιαστής μόδας της Νότιας Αφρικής Μαρκ Μπούβερ και ο frontman των Aerosmith, Στιν Τάιλερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ