Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Κάτι ψήνεται» με Θώδη και πάτερ Ποιμένα

Η γνωστή τραγουδίστρια προσκεκλημένη του ιερωμένου που είναι πνευματικός της και συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι.

Τι συμβαίνει όταν η Εφη Θώδη «εισβάλλει» ως guest star στο «Κάτι ψήνεται»; Η τραγουδίστρια εμφανίζεται ως γκεστ προσκεκλημένη του πατέρα Ποιμένα, ο οποίος εκτός από πνευματικός της, θα είναι την επόμενη εβδομάδα ένας εκ της μαγειρικής πεντάδας της εκπομπής!

Ο πατέρας Ποιμένας θα υποδεχτεί τους συμπαίκτες του στην Ιερά Μονή Παναγίας Μυρελαίου στην Παιανία. Εκεί θα φιλοξενήσει και θα μαγειρέψει στην Κατερίνα, στον Χρήστο, στη Βέρα και την Ολγα διάφορα πρωτότυπα πιάτα, όπως τα «πολλά πόδια με μάτια γαρίδας» (χταπόδι με γαρίδες και χορτόπιτα), «ο μόσχος ο σιτευτός και ο αμνός του Θεού σε λευκή γαλήνη» (αρνάκι και μοσχαράκι σβησμένα με κόκκινο κρασί, συνοδευμένο με πουρέ) και «κόλαση και παράδεισος», επιδόρπιο το οποίο είναι γαλακτομπούρεκο με πάστα μοναστηριακή.

Για τη χώνεψη!

Εκτός όμως από τις γευστικές εκπλήξεις, ο πάτερ Ποιμένας θα κάνει κι άλλη έκπληξη στους καλεσμένους του. Θα υποδεχτεί την Εφη Θώδη που θα τραγουδήσει γνωστές της επιτυχίες για να βοηθήσει στη χώνεψη!

«Ο γέροντας είχε μαγειρέψει και για τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, για όλο το συνεργείο. Είχε ψήσει μπριζολάκια από τα οποία έφαγα κι εγώ, αφού τραγούδησα μετά» λέει η τραγουδίστρια στην «Espresso» λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων και υποστηρίζει ότι ο πάτερ Ποιμένας δεν μαγείρεψε μόνο για τους σκοπούς της εκπομπής, αλλά επειδή το συνηθίζει.

«Κάνει μεγάλο έργο, ταΐζει πολύ κόσμο. Εχει πάντα φαγητά και όταν τελειώνει η εκκλησία, στρώνει τραπέζι για όλον τον κόσμο. Δεν φεύγεις αν δεν φας» λέει χαρακτηριστικά η καλλιτέχνιδα, η οποία τον γνωρίζει εδώ και τέσσερα χρόνια.

«Μας προσέχει, είναι πολύ καλός. Φροντίζω να πηγαίνω στο μοναστήρι κάθε Τετάρτη, όταν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Εχει και το απόγευμα λειτουργία, οπότε εμένα με βολεύει λόγω ωραρίου στη δουλειά και πηγαίνω και παρακολουθώ» λέει η Εφη Θώδη που αποκαλύπτει ότι τη μέρα της εκπομπής, ο πνευματικός τής είχε φτιάξει -εκτός από το «επίσημο» μενού- και γλυκό του κουταλιού.

«Τα φαγητά του είναι μοναδικά, ό,τι και να φας από τα χέρια του είναι ευλογημένο» επισημαίνει η τραγουδίστρια. Ωστόσο, συχνά το  συγκεκριμένο μοναστήρι έχει βρεθεί σε σύγκρουση με την τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς από την παρουσία του και τις μεθόδους που ακολουθεί έχουν ανακύψει διάφορα προβλήματα.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...