Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 6/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, ώστε ο  νέος χρόνος να σας βρει ανανεωμένους, δυνατούς και έτοιμους. Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα.


ΤΑΥΡΟΣ:  Δώστε βάση στις καλύτερες και αποδοτικότερες επαφές σας και προσεγγίστε τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας ώστε να μην προσβάλλετε τους συνεργάτες σας κάνοντας παρακινδυνευμένες κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Δημιουργήστε καινούργιες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας. Διατηρείστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην πλάθετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.


ΛΕΩΝ: Αντί να συγκρίνετε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο. Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν τον χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε. Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε.


ΖΥΓΟΣ: Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους. Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν. Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι. Μη θεωρείτε δεδομένες υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε πραγματικά από μια σχέση, και μετά προσπαθήστε να το βρείτε. Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας, φροντίστε να είστε καθαροί.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τα επαγγελματικά σας σχέδια πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Ο,τι δεν σας ικανοποιεί στη ζωή σας τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν με καινούργιες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την. Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε, αν περνάει από το χέρι σας, σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν προτού φτάσετε στα άκρα.


ΙΧΘΥΕΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά σας. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...