Πλαστική στήθους επιλέγουν ολοένα και περισσότερες!

Στο κρεβάτι του πλαστικού χειρούργου, προκειμένου να υποβληθούν σε επέμβαση βελτίωσης της εικόνας του στήθους τους, καταλήγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε 3 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου στο Ζάππειο, το 2011 περισσότερες από 1.750.000 γυναίκες παγκοσμίως υποβλήθηκαν σε πλαστική για βελτίωση της εικόνας του στήθους τους!


«Η εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής, με την πληθώρα των τεχνικών που εφαρμόζει, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αισθητικό πρόβλημα» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Αρης Νταμάγκας, αναπληρωτής διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.


Οι βασικές μέθοδοι για να αποκτήσει μια γυναίκα ωραίο στήθος είναι αυτή της αυξητικής και αυτή της ανόρθωσης. Σύμφωνα με στατιστικά του 2011, είχαμε 1.205.251 επεμβάσεις αυξητικής στήθους σε ολόκληρο τον κόσμο, αριθμός που αντιστοιχεί στο 18,9% όλων των επεμβάσεων παγκοσμίως. Σε ό,τι αφορά την ανόρθωση, έγιναν 543.848 επεμβάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, που αντιστοιχούν στο 5,7% όλων των επεμβάσεων.


Γ. ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ