Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ο… έρωτας του Μπέζου για την Εμμα

Ο δημοφιλής ηθοποιός επιστρέφει με νέα οικογενειακή σειρά και υπόσχεται άφθονο γέλιο.


«Από τη στιγμή που γεννιέται ο άνθρωπος μέχρι να πεθάνει έχει ανάγκη το γέλιο» μας λέει ο Γιάννης Μπέζος και από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου υπόσχεται ευφορία. Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφει στη βραδινή ζώνη του Mega με τη σειρά «Το σπίτι της Εμμας» και από ό,τι φαίνεται, άλλη μία φορά θα «κάψει» το κοντέρ της τηλεθέασης.



Μάλιστα ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι… τετράποδος και όπως λένε οι Αμερικανοί σκηνοθέτες: «Αν βάλεις ένα παιδί ή ένα σκυλί στη σκηνή, θα κλέψει την παράσταση». Τι λέει όμως ο Γιάννης Μπέζος για τη δική του συμπρωταγωνίστρια; «Η Εμμα είναι ένα συμπαθητικό σκυλί, ευέλικτο, καλόβολο. Είναι σε ένα ήρεμο περιβάλλον, νιώθει προστασία, ασφάλεια και είναι πολύ συνεργάσιμο. Ωστόσο πιστεύω ότι για να έχει μια σειρά επιτυχία το μυστικό βρίσκεται στη δοσολογία».


Οπως υποστηρίζουν οι συντελεστές του σίριαλ, έχουν τις κατάλληλες δόσεις απ’ όλους τους ηθοποιούς, δίποδους και… τετράποδους. Οπως μας λέει ο ηθοποιός, η Εμμα δεν χρειάστηκε να έχει δίπλα της εκπαιδευτή, ενώ ακόμη είναι πολύ νωρίς για να αποκτήσει χαρακτηριστικά και συνήθειες των συμπρωταγωνιστών της, αφού είναι γνωστό πως οι σκύλοι «υιοθετούν» αρκετά στοιχεία από τα αφεντικά τους και τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται.


Ο Γιάννης Μπέζος ωστόσο, ως φιλόζωος (αφού είχε δύο φορές στη ζωή του δικό του σκυλάκι), τα πάει περίφημα με τη… ναζιάρα Εμμα.


Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρωταγωνιστεί σε οικογενειακή σειρά, αφού έχουν προηγηθεί το «Ακρως οικογενειακό» και το «Ευτυχισμένοι μαζί». Αυτή τη φορά όμως, όπως μας αποκαλύπτει, το σίριαλ δεν αφορά μια… κλασική οικογένεια! «Δεν θα είμαστε το υπόδειγμα», λέει και συνεχίζει:


«Θα είμαστε πιο σύνθετοι. Αλλά μέσα από αυτή τη σύνθεση θα γίνουν πιο αστεία τα πράγματα. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για τους λαούς της Μεσογείου. Το σπίτι τούς δίνει προστασία». Το σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό θα γελάσει, γιατί το χρειάζεται.


«Από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι που να πεθάνει ο κόσμος νιώθει την ανάγκη του γέλιου. Τώρα, με την κρίση, θέλει να φτιάξει και τη διάθεσή του. Για μένα στο θέατρο, στην τηλεόραση, στην τέχνη δεν έχει σημασία το να κάνεις τον θεατή να γελάσει, να δακρύσει, αλλά να του δώσεις να δει κάτι καλό και να του δημιουργήσεις ερωτήματα».


Ο Γιάννης Μπέζος είχε δηλώσει πως μετά την «Κλινική περίπτωση» θα το σκεφτόταν σοβαρά να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο είπε «ναι» στην… Εμμα» και εξηγεί γιατί: «Η σειρά δεν στηρίζεται πάνω μου, είναι ομαδική δουλειά». Στο πλευρό του θα απολαύσουμε και μια εκ των κριτών του «Dancing with the Stars 4», την εξαιρετική ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη: «Συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά και χαίρομαι γι’ αυτό» επισημαίνει ο Γιάννης Μπέζος. Οταν τον ρωτάμε για το πώς του φαίνεται που ηθοποιοί χορεύουν σε shows, τονίζει:


«Εδώ παίρνουν μέρος δημοσιογράφοι, κομμωτές, αθλητές. Γιατί να μην πάρουν ηθοποιοί; Αρκεί αυτό που κάνουν να το κάνουν με κέφι και πάθος. Να μην το κάνουν μόνο για τα λεφτά ή τη φήμη, αλλά να το προσπαθούν».



«Ο κόσμος θέλει αλήθεια, και όχι λαϊκισμό από τους πολιτικούς»


Αρκετές είναι φέτος οι θεατρικές παραστάσεις που «ανεβαίνουν» στην Αθήνα. Οπως λέει ο ηθοποιός: «Το θέατρο είναι αντίδοτο στην απομόνωση, αφού ο κόσμος ψάχνει ένα αξιακό σύστημα, μια σταθερά. Εχει πέρα από τα οικονομικά θέματα, και ψυχολογικά διλήμματα. Ψάχνει την κλασική αξία του θεάτρου. Το θέατρο όμως του δίνει και τη χαρά της κοινωνικότητας».


Ο Γιάννης Μπέζος, έντονα πολιτικοποιημένος, την περασμένη Δευτέρα παρακολούθησε την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τον έπεισε άραγε ή όχι; «Ως άνθρωπος είμαι καλόπιστος. Αν ένας πολιτικός μας λέει ψέματα, θα αποδειχτεί και δεν θα τον ψηφίσω ξανά. Η χώρα είναι σε κρίσιμη καμπή, χρειάζεται από όλους τους πολιτικούς -κυβέρνηση και αντιπολίτευση- αλήθεια, και όχι λαϊκισμό.


Πρέπει να συνυπάρξουμε όλοι μαζί και να αγωνιστούμε. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. Και εδώ είναι σημαντικός ο ρόλος των ΜΜΕ. Είναι απαραίτητο να συνυπάρξουμε.  Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...