Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Παρασκευή 8/11/2013


ΚΡΙΟΣ: Πάρτε την πρωτοβουλία να ανοίξετε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε. Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί.


ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο, μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τον τρόπο να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν χωρίς να δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Ξεκουραστείτε για να ξαναμπείτε αργότερα  στους κανονικούς σας ρυθμούς. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή θα δώσει τη θέσης της στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν. Ξεπεράστε εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.


ΛΕΩΝ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. «Φορέστε» το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν στην καθημερινότητα θα σας βοηθήσει. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό για να αναλύσετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.


ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καβγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα φροντίστε να είστε ευγενικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να εξασφαλίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κάτι σας χαλάει, μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλώς υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα. Πάρτε σαφείς θέσεις απέναντι στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα κι όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά. Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει. Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας. Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προχωρήστε στο μέλλον και μη μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην ασκείτε επιθετική πολιτική.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο πιο πολύ θα γίνουν το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε πως η σχέση σας με τον σύντροφό σας πηγαίνει όλο προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...