Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νευράκια, τσαταλάκια!

Το βιβλίο του Γκρεγκ Πέμπροκ με ξεκαρδιστικά ξεσπάσματα παιδιών απ’ όλο τον πλανήτη.


Ενα κομμένο κομμάτι τυρί, η απουσία του σκύλου από τη γειτονική βεράντα, μια μύγα που προσγειώνεται δίπλα σε ένα ποτήρι είναι μερικές από τις πολλές μικρές καθημερινές στιγμές που μπορεί να οδηγήσουν ένα πιτσιρίκι στον… μεγάλο οδυρμό.


Εξι μήνες αφότου ο Νεοϋορκέζος πατέρας Γκρεγκ Πέμπροκ λανσάρισε το πολύ επιτυχημένο blog του στο Tumblr με τίτλο «Λόγοι για τους οποίους κλαίει ο γιος μου», παρουσιάζοντας τα ξεκαρδιστικά ξεσπάσματα του παιδιού του, έγινε και συγγραφέας.


Το πρώτο βιβλίο του με τον ελαφρά διαφοροποιημένο τίτλο «Λόγοι για τους οποίους κλαίει το παιδί μου» περιλαμβάνει φωτογραφίες παιδιών… στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, τις οποίες του έστειλαν γονείς απ’ όλο τον κόσμο, συνοδευόμενες από λεζάντες που εξηγούν την αστεία αιτία που τα οδήγησε σε αυτήν.



Σε μία εξ αυτών, διακρίνεται ένα αγοράκι να οδύρεται πάνω στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, επειδή δεν ήθελε να μοιραστεί με την αδελφούλα του την τρύπα μέσα από την οποία κρεμούσε τα πόδια του, ενώ σε μια άλλη, ένα αγοράκι σπαράζει στον κήπο, επειδή η θεία του δεν το αφήνει να παίξει με το τσεκούρι!



Για τον Πέμπροκ όλα άρχισαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν ως πατέρας δύο παιδιών άρχισε να φωτογραφίζει τους γιους του, Τσάρλι και Γουίλιαμ, την ώρα που έκλαιγαν, και να ανεβάζει τις φωτογραφίες τους στη σελίδα του στο facebook, συνοδευόμενες από αστεία σχόλια που εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους έκλαιγαν. Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ήταν του Τσάρλι, ο οποίος έκλαιγε με λυγμούς, επειδή κόπηκε στη μέση το τυρί του.


Τότε φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το κλάμα του μικρού του για ένα κομμένο προϊόν θα κατέληγε μια ημέρα σε εξώφυλλο βιβλίου ή ότι μέσα από τις κοινοποιήσεις και τα like φίλων και συγγενών θα οδηγούνταν στη δημιουργία σελίδας  στο Tumblr. Το ένα post έφερε το άλλο και πολύ σύντομα το blog του έγινε τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο, εξασφαλίζοντάς του μια πρόσκληση στην τηλεοπτική εκπομπή «Goodmorning America» και κατ’ επέκταση τεράστια αναγνωρισιμότητα.


«Εχει πολύ ενδιαφέρον. Αρχισα να το κάνω για πλάκα κι έγινε επιτυχία εντελώς τυχαία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέμπροκ, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή διαφημιστικών για ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το βιβλίο των 192 σελίδων κυκλοφόρησε ήδη στη Βρετανία, ενώ από τον Απρίλιο του 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, στη Γερμανία και σε πολλές ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...