Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι εμμονικός»

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου με...

«Σασμός»: Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στη...

Η ημέρα του χειρουργείου του Αντώνη έφτασε στο αποψινό...

Η συγκλονιστική αναφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις 15 μεγάλου μήκους σιδηροδρομικές...

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας των Data...

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πάρα πολύ ταλέντο για να είναι τιμωρία, τον...

Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τον Πέτρο...

Ο γάτος μπήκε ανάμεσα (!) στο ζευγάρι

Γίνεται νίντζα και… χώνεται στο κρεβάτι τους.

Γρατσουνιές, δαγκωματιές και επιθέσεις αιφνιδιασμού είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που έχει αποκτήσει η σχέση του Νικ με τη Στέφανι εδώ και τέσσερις μήνες. Ο λόγος δεν είναι ότι η τελευταία έχει γίνει επιθετική, αλλά ότι από τον Αύγουστο απέκτησε έναν γατούλι, τον Αλβιν, που είναι πολύ κτητικός απέναντί της.


Οταν η Στέφανι του είπε την πρόθεσή της, αυτός αντέδρασε λέγοντας ότι είναι αλλεργικός. Τελικά αποφάσισαν να πάνε σε εκτροφέα και να πάρουν έναν γάτο που δεν έχει πολύ τρίχωμα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Νικ επέλεξε τον Αλβιν, επειδή του τράβηξε την προσοχή ως ο πιο χαριτωμένος. Οταν έφτασαν στο σπίτι, η Στέφανι τον έβαλε να καθίσει στην αγκαλιά του Νικ για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον.


«Αφού για πέντε λεπτά καθόμασταν άβολα και κοιταζόμασταν, ο Αλβιν με κατούρησε, πήδηξε κάτω και έφυγε!» θυμάται ο Νικ που αναγνωρίζει ότι γενικά έχει μερίδιο στην κακή σχέση που έχει αναπτύξει με τον γάτο του.


«Ο Αλβιν είναι γάτα Βεγγάλης, η οποία αν ήταν παιδί, θα είχε σύνδρομο υπερκινητικότητας» εξηγεί ο Νικ. Τα χειρότερα όμως τον περίμεναν στην κρεβατοκάμαρα. «Οταν έπεφτε το σκοτάδι, έμπαινε στο δωμάτιο σαν τετράποδος νίντζα. Ενα βράδυ ξύπνησα ουρλιάζοντας, αφού σύρθηκε ύπουλα κάτω από τα σκεπάσματα και έβγαλε τα νύχια του πάνω στους γλουτούς μου!


Επαιρνε θέση στη μέση του κρεβατιού και αν τολμούσα να μετακινήσω έστω και δάχτυλο προς το μέρος της Στέφανι, μου έκανε επίθεση και μετά κουλουριαζόταν δίπλα της και γουργούριζε» περιγράφει απελπισμένος σε σχετικό άρθρο του στη «Daily Mail». Παραδέχεται ωστόσο ότι όταν ο Αλβιν κοιμάται, δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί ότι είναι πανέμορφος, αλλά και να χαμογελάσει στη σκέψη ότι όταν γίνει έξι μηνών θα τον πάει για στείρωση και θα ηρεμήσει.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

Ο μικρός τσολιάς της φωτογραφίας είναι ηθοποιός της σειράς «Σασμός»

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός...

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

«Δεν έχω κούκλα πεθερά;» – Γνωστή τραγουδίστρια βγήκε για καφέ με τη μαμά του συζύγου της

Ξεχάστε τις «επτά θανάσιμες πεθερές» και τις κακές σχέσεις...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μαμά γνωστή ηθοποιός

Έγινε μαμά γνωστή πρωταγωνίστρια και η χαρά της δεν...

Από περιζήτητος εργένης και καρδιοκατακτητής του χθες «μεταμορφώθηκε» σε κλασικό «χαζομπαμπά»

Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε απογευματινή βόλτα με την κορούλα...