Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο δρόμος στο πουθενά

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια λαϊκή τραγουδίστρια...

«Γκολ» και με τη σέξι Τζόρνταν!

Η βιογραφία του 37χρονου Ολλανδού Φερνάντο Ρίκσεν, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια, περιλαμβάνει πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή του εκτός γηπέδων.

Πριν από λίγες ημέρες έκανε την Ολλανδία αλλά και όλη την Ευρώπη να συγκινηθεί με το δράμα του. Μπορεί ο Φερνάντο Ρίκσεν να μην ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά στις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, αλλά η αποκάλυψή του για την κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετή ώστε ο κόσμος να στραφεί προς το μέρος του.


Ο 37χρονος διεθνής αμυντικός αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι πάσχει από πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση, γνωστή και ως νόσο «Λου Γκέριγκ», η οποία υπολογίζεται ότι σε δύο έως πέντε χρόνια θα επιφέρει επώδυνο θάνατο στον Ρίκσεν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αλκμααρ, της Ρέιντζερς, της Ζενίτ και της Φορτούνα Σιτάρντ δικαιολογημένα τράβηξε πάνω τους αυτές τις ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έδωσε το «παρών» στην τηλεοπτική εκπομπή με στόχο να μιλήσει για τη βιογραφία του που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες. Ηδη κάποια αποσπάσματα του βιβλίου που έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.


Καθώς ο ίδιος όταν έγραφε το βιβλίο δεν ήξερε ακόμα το μέγεθος του προβλήματός του, η πιο «ανάλαφρη» πλευρά της καθημερινότητας του ποδοσφαιριστή ήταν εκείνη που κυριάρχησε στην εξιστόρηση των γεγονότων που έζησε ώς σήμερα. Ανάμεσα στα περιστατικά που μετέφερε στο χαρτί ο Ρίκσεν ήταν και οι σεξουαλικές επαφές που είχε με ένα από τα γνωστότερα μοντέλα της εποχής στην Αγγλία, την Κέιτι Πράις.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ολλανδός στο βιβλίο του, πριν από μία δεκαετία είχε βγει ένα βράδυ με την 35χρονη, που είναι γνωστότερη στη Βρετανία ως Τζόρνταν. Οι δυο τους επισκέφθηκαν ένα strip club και μετέπειτα κατέληξαν στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει ο ίδιος μαζί με τη ομάδα του, την Γκλάσκοου Ρέιντζερς, για μια βραδιά γεμάτη σεξ. Μάλιστα ο πρώην παίκτης της Ρέιντζερς υποστηρίζει: «Ηταν φανταστική στο κρεβάτι, μια εμπειρία που ποτέ δεν θα ξεχάσω».


Εκείνη την περίοδο ο Ρίκσεν μόλις είχε χωρίσει και η Τζόρνταν δεν ήταν παντρεμένη ακόμα, με αποτέλεσμα να έχουν όλη την ελευθερία που χρειάζονταν για να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι πικάντικες λεπτομέρειες κάνουν όμως τη διαφορά, όπως τις περιγράφει ο 37χρονος: «Η βραδιά πάθους με τη Τζόρνταν μού κόστισε 30.000 ευρώ, αφού αυτό ήταν το πρόστιμο που μου επέβαλε η ομάδα, επειδή έφερα την Τζόρνταν στο ξενοδοχείο. Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβουν οι παράγοντες, αφού οι συμπαίκτες μου ήταν έξω από το δωμάτιο και χειροκροτούσαν, φώναζαν και σφύριζαν. Η Τζόρνταν άξιζε όμως κάθε σεντ του προστίμου».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...