Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ανέβηκαν (σ)τα δέντρα τους

Η εγχώρια showbiz, ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα από το facebook.

Τρίγωνα, κάλαντα σκόρπισαν παντού στο… facebook, στο twitter και το Ιnstagram. Παρουσιαστές, ηθοποιοί και τραγουδιστές μπήκαν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα στολίζοντας τα σπίτια τους. Με… καταιγιστικό ρυθμό «ανεβαίνουν» τις τελευταίες μέρες στα προφίλ τους τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και ο συναγωνισμός των likes καλά κρατεί.

Η Ρούλα Κορομηλά και η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν από τις πρώτες που έβαλαν χριστουγεννιάτικο ντεκόρ στα προφίλ τους στα social media παρουσιάζοντας γιορτινές εικόνες από τα σπίτια τους. «Νωρίς στολίσαμε» σχολίασε η Ρούλα, η οποία επέλεξε χρυσές μπάλες και πολλά φωτάκια. Γιρλάντες, αγιοβασιλάκια, μικροί χιονάνθρωποι κaι ένα δέντρο γεμάτο στολίδια είδαμε και στον λογαριασμό της Τατιάνας στο Instagram. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μίλα» άρχισε επισήμως την αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές γράφοντας κάτω από τις όμορφες εικόνες «31 ημέρες για τα Χριστούγεννα».

Ενα τεράστιο δέντρο με κόκκινες και χρυσές μπάλες παρουσίασε στους διαδικτυακούς φίλους της η Ελλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια επιμελήθηκε τον στολισμό του με τη βοήθεια του γιου της που -όπως όλα τα παιδάκια- λατρεύει τα Χριστούγεννα.

Γιορτινό κλίμα επικρατεί εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Φορώντας τις πιτζάμες της η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό για το Ιnstagram την ώρα που στόλιζε το δέντρο της. «Καλά Χριστούγεννα!» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδεψε τη φωτογραφία της και φυσικά τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε το στόλισμα στην οικία της οικογένειας Χρουσαλά – Πατίτσα. Η Μαριέττα επέλεξε κόκκινες μπάλες για το δέντρο της και πόζαρε δίπλα σ’ αυτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στο μεταξύ, η Μαριάντα Πιερίδη παρουσίασε κι εκείνη στα διαδικτυακά της φιλαράκια το στολισμένο σπίτι της. Καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η τραγουδίστρια έχει έναν λόγο παραπάνω να χαίρεται φέτος με τις γιορτές, τις οποίες σκοπεύει ν’ απολαύσει με τον αγαπημένο της, τον Νέστορα Φωτιάδη.

Ο Μπάμπης Στόκας στόλισε κι αυτός. Η Ελενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο επίσης, αλλά και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία σχεδιάζει να ολοκληρώσει σιγά σιγά το γιορτινό ντεκόρ της.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...