Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η Θεοπούλα… επιστρέφει και «χτυπά» με ένα διπλό guest!

Πρόταση συνεργασίας για το «Διά ταύτα» και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Θεοπούλα, η σούπερ γιαγιά του «Παρά πέντε», δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον Λάκη Λαζόπουλο για την κωμική σειρά «Διά ταύτα», ενώ κι ένας παλιός της γνώριμος -στον οποίο έχει αδυναμία- της τηλεφώνησε και της ζήτησε να είναι guest και στη δική του τηλεοπτική δουλειά. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη του σίριαλ που έκανε γνωστή την Εφη Παπαθεοδώρου, Αντώνη Αγγελόπουλο, που επικοινώνησε μαζί της για να της προτείνει να κάνει ένα πέρασμα από το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της επιτυχημένης παραγωγής του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».


Η «Espresso» μίλησε με τη γλυκιά ηθοποιό, η οποία μας αποκάλυψε τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια: «Ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου από τη θεατρική παράσταση “Ο βιοπαλαιστής στη στέγη”, αλλά με είχε προλάβει ο Σταμάτης Φασουλής με την επιθεώρηση “Το τρέντυ θα σφυρίξει τρεις φορές” κι έτσι αρνήθηκα. Με το που άκουσα τον Λάκη στο τηλέφωνο να μου λέει “σου έχω ρόλο για το “Διά ταύτα””, του είπα ότι του το χρωστούσα.


Ετσι θα υποδυθώ την Πάολα, μια γιαγιά που μαζί με τη φίλη της την Αγκάθα -θα την ενσαρκώσει η ηθοποιός Βίλμα Τσακίρη- και με τη βοήθεια μιας ομάδας πιτσιρικάδων κλέβουν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και τα χαρίζουν στους φτωχούς. Μέχρι τη στιγμή που τους τσακώνει ο αστυνόμος Φευγουλέας. Κάναμε τα γυρίσματα πριν από λίγες ημέρες, δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε από τα γέλια με τον Λάκη και τον Κώστα Κόκλα».


Και με τη «Μουρμούρα» τι γίνεται; Η Εφη Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει: «Στο τέλος της εβδομάδας θα γυριστεί το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Θα παίξω τη γιαγιά του Χάρη (Πάνος Βλάχος) που τον επισκέπτεται στο σπίτι του για να δει τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), τη μέλλουσα νύφη. Είμαι μια κομψή γιαγιά από την Κοζάνη, με γούνες και καπέλο, αλλά λίγο κουφή.


Σύμφωνα με το σενάριο, με το που τη γνωρίζω, τη βρίσκω πολύ ψηλή για τον Χάρη. “Μα… 1,82;” Και αμέσως το λέω στον εγγονό μου. Με το ύψος η Ελενίτσα, η γιαγιά του Χάρη, έχει ένα θέμα, όπως και η Θεοπούλα με την “κοντή”. Πάντως τα δύο νέα παιδιά που υποδύονται τον Χάρη και τη Βάσω είναι πανέμορφα και ταλαντούχα. Με έχουν ενθουσιάσει».


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...