Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Αποδιοπομπαίος διάκος με στρας, γούνα και γόβες

Σαν τρελή… σβούρα γυρίζει από μητρόπολη σε μητρόπολη ο 40χρονος διάκος, με την ελπίδα ότι θα στεριώσει κάπου και κάποιος μητροπολίτης θα τον χειροτονήσει ιερέα, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει.

Σαν τρελή… σβούρα γυρίζει από μητρόπολη σε μητρόπολη ο 40χρονος διάκος, με την ελπίδα ότι θα στεριώσει κάπου και κάποιος μητροπολίτης θα τον χειροτονήσει ιερέα, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει.

Οι φωτογραφίες ενός gay διάκου κάνουν από προχθές… βόλτα στο διαδίκτυο. Φορά σκουλαρίκια, κόκκινη γούνα, έχει τονίσει με μολύβι τα φρύδια του και με κραγιόν τα χείλη του και με βλέμμα λάγνο κοιτά το άπειρο. Πρόκειται για τον 40χρονο που χειροτονήθηκε διάκος από μητροπολίτη της Κρήτης (απ’ όπου και κατάγεται), αλλά πολύ σύντομα έγινε γνωστό το «κουσούρι» του και από τότε άρχισαν οι περιπλανήσεις του. Με απολυτήριο στο χέρι, βρέθηκε σε μητρόπολη των Δωδεκανήσων.

Εκεί άρχισε να κάνει παρέα με άνδρες επιδεικνύοντας «αδυναμία» σε ηλικιωμένους. Οι χάρες του όμως έφτασαν στα αυτιά του μητροπολίτη που τον φιλοξενούσε στην επαρχία του κι έτσι εκδιώχθηκε και από εκεί. Μάλιστα λέγεται ότι κατά την επιβίβασή του στο πλοίο άνοιξε η βαλίτσα του και από μέσα έπεσαν γυναικεία εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα, με αποτέλεσμα στο πλοίο να ξεσπάσει σούσουρο!

Βρέθηκε σε μητρόπολη της Αθήνας, αλλά σε μία εβδομάδα και από εκεί έφυγε… βράδυ. Στο μεσοδιάστημα κι ενώ είχε κλονιστεί βαριά η υγεία του, αναζητούσε την τύχη του σε μητροπόλεις και αρχιεπισκοπές του εξωτερικού. Είχε εκδηλώσει την επιθυμία να βρεθεί στο Μεξικό, αλλά δεν στάθηκε τυχερός. Εκανε επίσης μια προσπάθεια να βρεθεί στην Κύπρο, αλλά ο «φάκελός» του πάντα τον προλάβαινε. Τελευταία φορά εθεάθη σε μητρόπολη της κεντρικής Πελοποννήσου.

Εκεί ο μητροπολίτης τον φιλοξένησε σε μοναστήρι όπου δεν υπάρχει αδελφότητα και όλα (σχεδόν) κυλούσαν ομαλά, μέχρι που είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες με τα σκουλαρίκια και τις γούνες (λένε ότι στη συγκεκριμένη πόζα φορά και γόβες). Ετσι πριν από τέσσερις ημέρες βρέθηκε και πάλι στον δρόμο σε αναζήτηση μητρόπολης, κάτι όμως που αυτή τη φορά θα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Ο συγκεκριμένος διάκος, που ουδέποτε είχε οργανική θέση, θεωρείται εκκλησιαστικά «απολελυμένη χειροτονία» και είναι θέμα ημερών να αποχαιρετήσει οριστικά τα ράσα και το όνειρό του να διακονήσει την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...