Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παρασκευή 29/11/2013

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τη σχέση σας. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά θα γνωρίζετε και ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε εσείς κάτι από αυτόν.


ΤΑΥΡΟΣ: Λίγη προσοχή δώστε στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί αν παρεκτραπείτε, θα δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση σας. Το φιλικό σας πνεύμα θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον, αν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία που θα συναντήσετε, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό σας τομέα προκειμένου να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε «τονωτικές ενέσεις» όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος, αν πράγματι υπάρχει. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη με κάθε ευκαιρία.


ΛΕΩΝ: Ετσι κι αλλιώς τα σενάρια θα είναι αρκετά, οπότε ακόμα κι αν κάποιο δεν περιγράφει τη δική σας κατάσταση, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται στο άμεσο μέλλον. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν ή που φαίνεται πως δεν λειτουργούν πια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν για να δείτε τον έρωτα υπό άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούργιες και πιο εποικοδομητικές  γνωριμίες. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας.


ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε επαγγελματικά ζητήματα και να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά και να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας και αυτό είναι σημαντικό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Νιώστε καλύτερα και βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν κάνουν θαύματα σε σχέση με αυτά που θέλετε να πετύχετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και πάνω απ’ όλα να σταματήσετε να αγχώνεστε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μειώστε τα έξοδά σας. Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας θα σας αναστατώνει ευχάριστα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντονη δραστηριότητα θα αποκτήσει η καθημερινή σας ζωή. Οποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται σε πρώτη φάση στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Θα έχετε μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, ώστε να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...