Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Καλλιστεία με φόντο τη Formula

H εφημερίδα «Bild» πραγματοποίησε διαδικτυακή ψηφοφορία για την πιο όμορφη σύντροφο των πιλότων της F1, με την αγαπημένη του Σούτιλ, Τζένιφερ Μπεκς να τερματίζει πρώτη.


Μπορεί να μην είχε τις διακρίσεις και τους τίτλους σε καλλιστεία, όπως είχαν αρκετές άλλες που συμμετείχαν στο γκάλοπ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» για την πιο όμορφη σύντροφο των πιλότων της Formula 1, παρ’ όλα αυτά η Τζένιφερ Μπεκς, η αγαπημένη του Αντριαν Σούτιλ, αναδείχθηκε σχετικά εύκολα νικήτρια στη συγκεκριμένη ψηφοφορία.


Πολλοί πάντως στο διαδίκτυο χλεύασαν το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για κακόγουστους Γερμανούς, αλλά ό,τι και αν ειπώθηκε, η Τζένιφερ μπορεί δικαίως πλέον να απολαμβάνει τη χαρά της κατάκτησης αυτού του τίτλου.


Στην τριάδα που επέλεξαν οι 9.000 αναγνώστες της εφημερίδας που συμμετείχαν στο γκάλοπ αυτό, η Μπεκς αναδείχθηκε πρώτη με ποσοστό 29% και την ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 21% η καλή του Τζένσον Μπάτον, η Τζέσικα Μιτσιμπάτα (εντυπωσιακό μοντέλο από την Αργεντινή), ενώ τρίτη ήταν η σύντροφος του Φερνάντο Αλόνσο, η Ντάσα Καπούστινα (μοντέλο από τη Ρωσία).


Πιο πίσω έμειναν οι αγαπημένες του Νίκο Ρόσμπεργκ (η σχεδιάστρια Βίβιαν Σίμπολντ), του Βαλτέρι Μπότας (η Φινλανδή κολυμβήτρια Εμίλια Πικαράινεν), του Παστόρ Μαλντονάντο (η Γκάμπι), του Εστεμπαν Γκουτιέρες (η Πάουλα Ρουίθ), ενώ ακόμη πιο πίσω ήρθε η σύντροφος του πρωταθλητή και πολυνίκη Σεμπάστιαν Φέτελ, η Φράουντιν Χάνα.


Ο Αντριαν Σούτιλ λοιπόν μπορεί πλέον να αισθάνεται υπερήφανος για έναν ακόμη λόγο για την καλή του, ότι οι Γερμανοί την ανέδειξαν ως την ομορφότερη σύντροφο των οδηγών της Formula 1. Η ιστορία του ζευγαριού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Οπως προαναφέραμε, η Μπεκς δεν έχει να παρουσιάσει κάποιον τίτλο από καλλιστεία ή κάποιες διακρίσεις στον χώρο του μόντελινγκ. Εχει σπουδάσει μάρκετινγκ και ΜΜΕ και ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και πιο συγκεκριμένα με την τηλεόραση. Δούλεψε για δύο χρόνια σε τηλεοπτικό σταθμό της Κολωνίας, έχει εργαστεί σε δισκογραφική εταιρία του Λονδίνου, ενώ για τρία χρόνια υπήρξε και μεσίτρια στην αγορά ακινήτων.


Η τηλεόραση όμως ήταν η μεγάλη της αγάπη, η οποία μάλιστα έμελλε να  τη ρίξει τελικά στην αγκαλιά του πιλότου της Formula 1 Αντριαν Σούτιλ! Το 2007 λοιπόν η Τζένιφερ συνάντησε τον Γερμανό πιλότο στο στούντιο του καναλιού στο οποίο εργαζόταν και μετά το τέλος της συνέντευξης ο Σούτιλ (οδηγός στην F3 τότε) της ζήτησε το τηλέφωνό της. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο, με το ζευγάρι πάντως να χωρίζει έναν χρόνο μετά, αλλά το 2010 να τα ξαναφτιάχνει και να είναι από τότε αχώριστο. Οι δυο τους μένουν μόνιμα πλέον σε πολυτελέστατη κατοικία στην Ελβετία.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...