Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Κυριακή 1/12/2013

Aναθεώρηση σχέσεων για τους Τοξότες


ΚΡΙΟΣ:
Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις υποθέσεις σας και ζητήστε τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων, σίγουρα δεν θα σας την αρνηθούν. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά θέματα να μονοπωλούν τον χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού τομέα. Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας, και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.


ΤΑΥΡΟΣ:
Η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο τον χρόνο σας και θα σας στερούν αρκετές απολαύσεις. Η σημερινή ημέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς. Θα μπορέσετε να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση ή να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι. Η αισιοδοξία και το θάρρος θα πρέπει να είναι το βασικό χαρακτηριστικό σας, μόνο έτσι θα μπορείτε να κρατάτε τις ισορροπίες σας. Συνειδητοποιήστε τις αλλαγές και μην προσπαθήσετε να τις αναβάλλετε, γιατί η ίδια η ζωή θα τις απαιτήσει με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει για τις σχέσεις σας με τους φίλους και τον σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα. Δεν έχετε τόσο χρόνο μπροστά σας, αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντος που θα δείχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δεν σας ενοχλούν πραγματικά βαθιά και να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς. Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητο ένα μικρό διάλειμμα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε τον χρόνο που θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρ’ όλα αυτά, δεν θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας. Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων δεν σας αφήνουν ποτέ σε ησυχία, όμως φαίνεται ότι έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι. Αναγνωρίστε την αξία σας για να μην καταναλωνόσαστε άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες.


ΛΕΩΝ:
Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά αν θέλετε να πετύχετε τα σχέδιά σας. Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι τόσο ειρηνικές ή αρμονικές. Η ανάγκη μιας διεξόδου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος και την τραχύτητα της καθημερινότητας ή να επανατοποθετήσετε πολλά από τα όνειρά σας. Η υγεία σας εξαρτάται άμεσα από την εκτίμηση που θα κάνετε στις δυνάμεις σας. Εσείς και μόνο θα καθορίσετε τα όριά σας, γι’ αυτό να θυμάστε να μην το παρακάνετε και να μην κουράζεστε υπερβολικά. Δεν χρειάζεται να περνούν όλα από τα χέρια σας όταν μπορούν να κάνουν και οι άλλοι κάποια πράγματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε προκειμένου να προφυλάξετε τον οργανισμό σας από ιώσεις και ό,τι έχει σχέση με το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια εργασία, μην το καθυστερήσετε ακόμα και αν νιώθετε ανέτοιμοι, γιατί αυτό θα αντισταθμίσει τα γεγονότα και τις συγκυρίες που μπορούν να δουλέψουν προς όφελός σας. Από τα μέσα του μήνα θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερη κατανόηση και βοήθεια από τους γύρω σας και όσο περισσότερες δημιουργικές ιδέες έχετε τόσο πιο ψηλά θα ανεβείτε. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν και μην τρομάζετε τόσο πολύ. Κρατηθείτε και μην ξοδέψετε πολλά για να ικανοποιήσετε ή να καλύψετε ανάγκες τρίτων, ειδικά αν πρώτα δεν έχετε εξετάσει αν τα έχουν πραγματικά ανάγκη.


ΖΥΓΟΣ:
Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μη μιλάτε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους, γιατί σε αυτό η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας και θα δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Μην ανεχτείτε ασαφείς καταστάσεις για να μη δημιουργηθούν περιπλοκές που θα σας εξέθεταν κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Οσον αφορά τον οικονομικό τομέα φανείτε πολύ προσεκτικοί. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, μην κάνετε περιττά έξοδα και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Η συναισθηματική αποκατάστασή σας ίσως τώρα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο, μια και θα εισπράττετε ότι όλα είναι πιο κοντά στην εκπλήρωσή τους. Αναμφίβολα οι ίδιες καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώθετε αρκετά πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Περιοριστείτε μόνο στα απαραίτητα λόγια, ώστε να γίνουν κατανοητές οι θέσεις σας και αρχίστε μια σειρά από διπλωματικές επαφές για να αναλάβετε σοβαρές πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον συναισθηματικό τομέα, αφού θα είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η επανόρθωση ορισμένων πράξεών σας στον τρόπο που χειρίζεστε τα αισθήματά σας θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε καλύτερα με τη συνείδησή σας. Δεν πειράζει που επιτέλους αντιληφθήκατε ότι μερικά πράγματα δεν έχουν γίνει από την πλευρά σας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση με τον σύντροφό σας πρέπει να κουραστείτε αρκετά.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι πλανητικές διελεύσεις ζητούν από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ό,τι έχει φθαρεί και ζητεί επίμονα αλλαγές. Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Εάν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παρατάσεις. Εάν όμως η σχέση σας αξίζει, όσο και αν δοκιμαστούν οι αντοχές σας, θα βγείτε νικητές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σταματήστε να παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες επειδή είναι πιο εύκολο, γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε ευτυχισμένοι. Η καρδιά σας ζητεί σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με τον χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας. Τυπικά ή ουσιαστικά κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος. Στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί. Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα που είχαν προκύψει. Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα. Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας, όπως παλιά, και περισσότερο τολμηροί σε ό,τι αφορά το μέλλον σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Νέες προοπτικές, καινούργια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Η στήριξη που θα λάβετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως δεν θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μια φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει.


ΙΧΘΥΕΣ:
Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης. Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις προκειμένου να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλώς να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε πού υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις. Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο. Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...