Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Δυναστεία» με… σασπένς

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε μεγαλεία, όταν και αν αναλάβει την ΠΑΕ, έκρυψε όμως τον συμπαίκτη του.


Εβαλε τον πήχη ψηλά και τώρα τον χαμηλώνει ο ίδιος! Μακρύς φαίνεται να είναι ο δρόμος για την αλλαγή ιδιοκτήτη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από τη συνάντηση του υποψήφιου αγοραστή Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο των «πρασίνων» Γιάννη Αλαφούζο. Ο νεαρός επιχειρηματίας υποσχέθηκε «πράσινη» δυναστεία στο ποδόσφαιρο, όταν και εάν το αποφασίσει να αναλάβει την ΠΑΕ, όπως τόνισε, αλλά μέχρι τώρα η εξέλιξη της υπόθεσης θυμίζει περισσότερο σενάριο από τη «Δυναστεία», τη διάσημη αμερικανική σαπουνόπερα των 80s.


Αν και πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού ισχυριζόταν ότι «θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια και το θέμα θα έχει λήξει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου», εν τούτοις από χθες τα «σύννεφα της αμφιβολίας» έχουν αυξηθεί. Ο Γιαννακόπουλος εκδήλωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την αγορά, αλλά επί της ουσίας έκανε πρόταση με άδεια χέρια. Δεν αποκάλυψε τον «συμπαίκτη» του από το εξωτερικό, δεν είπε τίποτα για το ύψος της επένδυσης, ούτε και πότε θα είναι σε θέση να μπει (αν μπει) στην ΠΑΕ.


Στη γραπτή του δήλωση άλλωστε άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά δείχνοντας ότι είναι υπό σκέψη και όχι σίγουρος. «Ζήτησα από τον κ. Αλαφούζο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, οικονομικά και μη, για να προβώ σε όλες τις οικονομοτεχνικές μελέτες προκειμένου να εξετάσω εάν και εφόσον υπάρχει γόνιμο έδαφος, ώστε να προχωρήσω αποφασιστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις» δήλωσε ενισχύοντας την άποψη εκείνων που πιστεύουν ότι «πάλι δεν θα γίνει τίποτα».


Αλλά και από τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου φαίνεται ότι το ραντεβού με τον Γιαννακόπουλο πέρα από τα ευχολόγια δεν ανέδειξε κάτι καινούργιο. «Πρέπει πρώτα να δούμε αν θα γίνει η επένδυση. Τα στοιχεία θα ελεγχθούν και θα εξεταστούν από κάποιον ξένο επενδυτή, ο οποίος θα αποφασίσει αν κρίνει σκόπιμο να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να το αποφασίσει».


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που μίλησε για «σοβαρό ενδιαφέρον», δεν φάνηκε πάντως αισιόδοξος ούτε για τον χρονικό ορίζοντα των συζητήσεων λέγοντας: «Δεν είναι κάτι πάντως που θα τελειώσει σε μερικές εβδομάδες. Τα πράγματα συνεχίζονται ακριβώς όπως είχαν πριν, μέχρι να έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη». Ενώ για το ύψος της επένδυσης τόνισε: «Το ποσό είναι λογικό, σημερινό ποσό, είναι πραγματοποιήσιμο και λογικό».


Συνάντηση express για δύο που κράτησε μόλις 18 λεπτά


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 13.55 και βγήκε στις 14.13. Μέχρι να ανέβει και να κατέβει… υπολογίζεται ότι η συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν διήρκεσε πάνω από δέκα λεπτά.


Ουσιαστικά παρέλαβε τον φάκελο με τα στοιχεία που ήθελε και αποχώρησε. Το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ξεκαθάρισε πάντως ότι η οικογένεια θα μείνει κοντά στο μπάσκετ, σε διευκρίνιση της δήλωσης που είχε προηγηθεί από την πλευρά του Γιαννακόπουλου «θα είμαι ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ, αν εμπλακώ».


Ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν πλέον να προλάβει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο Αργεντινός άσος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη κι αν προπονηθεί σήμερα, δεν θα πρέπει ο Αναστασίου να ρισκάρει με η συμμετοχή του το ενδεχόμενο μιας υποτροπής.


Εξάλλου, ο  Αντριάν Μπαλμπόα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Πιστεύω στον εαυτό μου κι έχω να δώσω πολλά στον σύλλογο».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...