«Εβαλε» στο χέρι τον εύπορο παππού

Πώς η Μολδαβή οικιακή βοηθός προσπάθησε να οικειοποιηθεί την περιουσία ηλικιωμένου κτηματία.


Στον ιστό που φέρεται ότι έστησε προσεκτικά 45χρονη γυναίκα-αράχνη από τη Μολδαβία προκειμένου να οικειοποιηθεί την περιουσία του πιάστηκε ένας εύπορος ηλικιωμένος, που ζούσε μόνιμα σε ένα απομονωμένο χωριό της Ανδρου.


Ο ευκατάστατος ηλικιωμένος, που δεν είχε σύζυγο και  παιδιά, προσέλαβε τη Μολδαβή ως οικιακή βοηθό για να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού.


Λίγους μήνες μετά την εγκατάστασή της στο σπίτι, ο ηλικιωμένος έπεσε, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο κρεβάτι. Τότε η σατανική γυναίκα ανέλαβε τα ηνία του σπιτιού και απομάκρυνε όλους τους συγγενείς του ασθενούς. Οπως μάλιστα υποστηρίζουν οι δύο αδελφές του, εγκατέστησε σαν κυρία του σπιτιού στο σπίτι τον 20χρονο γιο της και τον αδελφό της, ενώ έφτασε σε σημείο να προσλάβει και μία φίλη της ως οικιακή βοηθό!


Στο σπίτι, σύμφωνα με τους συγγενείς του ηλικιωμένου, έρχονταν κατά διαστήματα φίλοι της Μολδαβής, οι οποίοι έτρωγαν κι έπιναν σε βάρος του ηλικιωμένου κτηματία. Ομως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη 45χρονη.


Στόχος της αλλοδαπής ήταν, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, να καρπωθούν η ίδια και ο γιος της τη μεγάλη περιουσία του ηλικιωμένου. Αφού τα σχέδιά της να τον παντρευτεί ναυάγησαν – καθώς για την τέλεση του γάμου θα χρειαζόταν να ενημερωθούν ο παπάς ή ο δήμαρχος της περιοχής και συνεπώς η είδηση θα έφτανε στα αυτιά των συγγενών του-, η 45χρονη προσέλαβε συμβολαιογράφο και υποχρέωσε τον άτυχο άνδρα να συντάξει διαθήκη στην οποία της άφηνε το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας του. Μάλιστα, για να καλύψει τα ίχνη της φέρεται να πρόσθεσε στη διαθήκη ως κληρονόμους και κάποιους από τους κατοίκους του χωριού, όπως τον… χασάπη και τον υδραυλικό!


Μόλις οι αδελφές του πληροφορήθηκαν τις βλέψεις της γυναίκας, αποφάσισαν να παρέμβουν και με πολλές προσπάθειες κατάφεραν τελικά να διώξουν τη 45χρονη από το σπίτι. Ο ηλικιωμένος, μάλιστα, συνέταξε νέα διαθήκη αφήνοντας στα παιδιά των αδελφών του την περιουσία του. Ομως η Μολδαβή δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Μετά τον θάνατο του ηλικιωμένου, τον Νοέμβριο του 2007, κατέθεσε αγωγή σε βάρος των κληρονόμων ανιψιών, υποστηρίζοντας πως η δεύτερη διαθήκη ήταν προϊόν… απειλής!


Ισχυρίστηκε συγκεκριμένα πως οι αδελφές του ηλικιωμένου τον απειλούσαν για να τον υποχρεώσουν να γράψει την περιουσία του στα παιδιά τους. Η αγωγή της  απορρίφθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Σύρου με την υπ’ αριθμ. 155/2009 απόφαση, ενώ η ενάγουσα υποχρεώθηκε να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα. Η 45χρονη άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με αποτέλεσμα η δίκη να διεξαχθεί σε δεύτερο βαθμό και η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ