Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Ωρες αγωνίας για τον γαμπρό του Μπόμπολα

Ο Λ. Γιαννακούλης τραυματίστηκε σοβαρά στο Ράλι Παλλάδιο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε μέχρι αργά χθες το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν ο έμπειρος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και γαμπρός του επιχειρηματία Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης, ύστερα από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια του Ράλι Παλλάδιο!


Οπως ανέφεραν ιατρικές πηγές στην «Espresso», «ο ασθενής ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι επόμενες ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες. Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπάρχει ζημιά και σε ζωτικό όργανο. Καταβάλλεται υπερπροσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή» σημείωσαν. Εξω από την Εντατική βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Μαρία Μπόμπολα, συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι ελπίζουν σε ένα θαύμα…


Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του Ράλι Παλλάδιο που είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ο Λουκάς Γιαννακούλης συμμετείχε με μια Porsche 911 RSR και μαζί με τον συνοδηγό του Γιώργο Πετρόπουλο διεκδικούσαν μια καλή θέση στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων. Δυστυχώς όμως με το ξεκίνημα του αγώνα και από την πρώτη ειδική διαδρομή «Αγιος Ιωάννης 1» το πλήρωμα έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι «έφυγε» με αρκετά χιλιόμετρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα συνέβησαν στο 6,5ο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης ειδικής διαδρομής, όταν το αυτοκίνητο «έχασε το πίσω μέρος», έκανε τετ-α-κε και χτύπησε σε δέντρο από την πλευρά του οδηγού, στη μέση της πόρτας.


Αμέσως στο σημείο έσπευσαν τα σωστικά συνεργεία και τόσο ο Λουκάς Γιαννακούλης όσο και ο Γιώργος Πετρόπουλος απεγκλωβίστηκαν άμεσα από την άμορφη μάζα σιδερικών. Οπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός από τη σφοδρή σύγκρουση είχε χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και στα πλευρά και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε από τους γιατρούς απαραίτητο να διακομιστεί στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αττικόν, όπου οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο συνοδηγός Γιώργος Πετρόπουλος, που χτύπησε στο χέρι του, βρίσκεται και ο ίδιος στο Νοσοκομείο Αττικόν για να συμπαρασταθεί στους συγγενείς του φίλου του.


Μετά το σοβαρό ατύχημα οι οδηγοί των ιστορικών αυτοκινήτων ως ένδειξη συμπαράστασης σταμάτησαν τον αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν κανονικά. Από την πλευρά της, η διοργανώτρια λέσχη σε ενημέρωση από τη σελίδα της στο facebook έγραψε για το περιστατικό:


«O Λουκάς Γιαννακούλης, ο οδηγός της Porsche 911 που είχε την έξοδο στην ε.δ. Αγιος Ιωάννης έχει τραυματιστεί και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο συνοδηγός του Γιώργος Πετρόπουλος προσκομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ειδική διαδρομή διεκόπη, ενώ ο απεγκλωβισμός έγινε πολύ γρήγορα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο Λουκάς Γιαννακούλης τρέχει εδώ και αρκετά χρόνια σε αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ενώ έχει συμμετάσχει στο παρελθόν με μοτοσικλέτα στο Ράλι Ντακάρ.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...