Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Υποδοχή με ένα βουνό λουλούδια!

Αποθέωση για την Καίτη Γαρμπή (στο μεγάλο της comeback στις πίστες) και για Γιώργο Μαζωνάκη.


Καίτη, Καίτη… Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της, όρθιοι και ραίνοντάς τη με λουλούδια υποδέχτηκαν οι θαυμαστές της την Καίτη Γαρμπή το βράδυ της Παρασκευής. Η ερμηνεύτρια έκανε δυναμικό comeback μετά την πενταετή απουσία της από τις πίστες. Εξίσου θερμής υποδοχής έτυχε και ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών στο Φωταέριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Φορώντας μια σικάτη δαντελένια τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη (κι έχοντας χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια) η Καίτη ξεκίνησε το πρόγραμμά της με το κλασικό κομμάτι της «Ιεροσυλία». Οση ώρα έμεινε στην πίστα η τραγουδίστρια ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, οι θαμώνες την αποθέωναν.


Από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της έδειξε πως είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος -καθισμένος σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με τον συνάδελφό του Αντώνη Λουδάρο και άλλους φίλους τους- τραγουδούσε δυνατά τα τραγούδια της και λικνιζόταν όρθιος στην καρέκλα του με τους «ξεσηκωτικούς» ρυθμούς. Να πούμε ότι σε αυτή την καινούργια αρχή της στα μπουζούκια η Καίτη Γαρμπή είχε στο πλευρό της και την πολυαγαπημένη της αδελφή Λιάνα (μάθαμε ότι ήταν στο καμαρίνι της και τη στήριζε όπως έκανε η μία στην άλλη πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες που τραγουδούσαν στα κέντρα ως «αδελφές Γαρμπή»).


Το κοινό της πρεμιέρας στο Φωταέριο υποδέχτηκε με πολλή αγάπη και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Απόδειξη, ότι ο τραγουδιστής σε όλη τη διάρκεια του προγράμματός του συγκέντρωσε… βουνά από λουλούδια στα πόδια του! Πάντως όσοι περίμεναν να δουν τον Γιώργο με κάποια εκκεντρική εμφάνιση -κάτι που το συνηθίζει- μάλλον θα απογοητεύτηκαν, καθώς ο τραγουδιστής αυτήν τη φορά ήταν απλά κομψός και μοντέρνος, αν εξαιρέσουμε το λεοπάρ σακάκι και το κολλητό παντελόνι του.


Πρώτο τραπέζι πίστα το νέο αμόρε της sexy Ελισ. Σπανού


Τη χειροκρότησαν οι… αντίπαλοι, αλλά όχι και η πρωινή παρέα της! Πολύ σέξι εμφάνιση έκανε η Ελισάβετ Σπανού, που επίσης συμμετέχει στο σχήμα μαζί με τον Νικηφόρο και άλλους νέους καλλιτέχνες. Φορώντας μαύρες μπότες μέχρι τους μηρούς τύπου… Σαπουντζάκη, διχτυωτό καλσόν και κορμάκι μέσα από μια πράσινη, διάφανη τουνίκ, επίσης χειροκροτήθηκε θερμά. Αξίζει να τονίσουμε ότι στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας δεν παρέστη κανένα από τα γνωστά πρόσωπα της εκπομπής «Πρωινό mou» στην οποία συμμετέχει και η ίδια (το τραπέζι που είχε κλειστεί για την εκπομπή το τίμησαν μόνο τεχνικοί, εργαζόμενοι πίσω από την κάμερα και ουδείς από το πάνελ).


Αντίθετα, σε έναν από τους αναπαυτικούς καναπέδες του μαγαζιού βρίσκονταν όλοι σχεδόν οι παρουσιαστές του «αντίπαλου» πρωινού στον ΑΝΤ1 (Γιώργος Λιάγκας, Σάσα Σταμάτη, Θέμης Γεωργαντάς, Γιώργος Λιανός, Λάουρα Νάργες), αλλά και ο Γιάννης Λάτσιος και η Ναταλία Γερμανού. Πάντως σε ένα από τα πρώτα τραπέζια καθόταν ο νέος αγαπημένος της Ελισάβετ Σπανού, Φώτης Ζογλοπίτης.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – φωτ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...