Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Η μεταμόρφωση της Κίτσου για τον πρίκουελ της «Μάγισσας» και το μήνυμα...

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Μάγισσα» που παρακολουθούσαν σταθερά έστω και...

Τρίτη 3/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσουν τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.


ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε γι’ αυτήν. Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν εις βάρος άλλων, αντιθέτως ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούργιες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε πολύ σύντομα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να περάσει το δικό σας κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας, που τις είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καταπίεση που δέχεστε από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Για να βγάλουν κάποια άτομα τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς.


ΛΕΩΝ: Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Από τις ίδιες σας τις πράξεις υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά κουρασμένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλεται να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας προκαλούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να αποκομίσετε νέες εμπειρίες για να βγείτε κερδισμένοι. Πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.


ΖΥΓΟΣ: Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να μάθετε να προβάλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας. Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο χωρίς ενδοιασμούς ή αναστολές. Με υπομονή και θάρρος θα υλοποιήστε τους στόχους σας. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις, αλλά θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίσει ηρεμία και δύναμη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά την αγωνία σας , κάποιες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν. Υστερα από μακροχρόνιες προσπάθειες κερδίζετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Αποφύγετε τα άτομα που εμποδίζουν την ψυχολογική σας ωρίμανση. Νέα στοιχεία του χαρακτήρα σας θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σάς καλύπτουν. Πάρτε την απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Εχετε μεγάλη δυσκολία να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε. Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...