Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τύφλα να ‘χει και ο Πελέ

Η μονομαχία (ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) για τα μάτια του Πορτογάλου μέσου του Εργοτέλη βάφεται κόκκινη.

Το μπρα-ντε-φερ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος -ή πιο απλά Πελέ- φαίνεται πως βγάζει νικητές τους Πειραιώτες. Κύκλοι του Εργοτέλη ωστόσο διέψευσαν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με τον πειραϊκό σύλλογο για την πώλησή του.


Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σφήνα για την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου και με κίνηση ματ πήραν το προβάδισμα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο άσος της κρητικής ομάδας μετέβη προχθές στο Καραϊσκάκη, παρότι ήταν εκτός αποστολής, για να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, ενώ είχε και τετ-α-τετ με τον Μίτσελ Γκονζάλεθ.


Οι εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται να τα βρήκαν κι έτσι η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Κάτι που αν συμβεί, οι Θεσσαλονικείς, όπως και στην (περσινή) περίπτωση της απόκτησης του Ολαϊτάν από τη Βέροια, θα μείνουν με την όρεξη. Στον Εργοτέλη πάντως δεν επιβεβαιώνουν τίποτα για την ώρα και αρκούνται στο να πουν πως ο παίκτης παραχωρείται με 500.000 ευρώ και όποια ομάδα τα διαθέσει θα τον κάνει δικό της.


Από κει και πέρα, οι αγγλικές σειρήνες ηχούν πιο δυνατά στα αυτιά του Μανωλά μετά και την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Δημοσιεύματα από το εξωτερικό εξάλλου επιβεβαίωναν χθες ότι παρευρέθηκαν προχθές στο φαληρικό γήπεδο εκπρόσωποι αγγλικών συλλόγων για τον διεθνή αμυντικό. Τα ονόματα των ομάδων δεν αναφέρονταν στα ρεπορτάζ, ωστόσο είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι Λίβερπουλ και Νιούκαστλ τον έχουν στο στόχαστρό τους.


Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολαϊτάν μπορεί να πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Κρητικούς, ωστόσο ο Τζόελ Κάμπελ συγκεντρώνει τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στον τελικό με την Αντερλεχτ (10/12). Η τελευταία πρόβα θα γίνει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.


Παράλληλα, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος την Κυριακή αγωνίστηκε πρώτη φορά ως βασικός, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Υστερα από μεγάλη περίοδο χωρίς δράση νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, όμως όλα ήταν ιδανικά κι εγώ ήμουν καλύτερος απ’ ό,τι περίμενα. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».
Στο μεταξύ, το τελευταίο «αντίο» στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάκη Συνετόπουλο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 65 ετών, είπαν χθες στον Βόλο συγγενείς και φίλοι.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...