Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τέσσερις τροχοί με το… αίμα των VIPs

Τα αυτοκινητικά δυστυχήματα που απασχόλησαν τα media και σόκαραν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Πολ Γουόκερ σε αυτοκινητικό δυστύχημα, το Χόλιγουντ εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο από την είδηση. Ο τόσο απρόσμενος και άδικος τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στους θαυμαστές του, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στις περιπτώσεις διασήμων που χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία.


Στη σύγχρονη ιστορία, κανένα αυτοκινητικό δυστύχημα δεν κυριάρχησε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στα media όσο αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Γνωστή και αγαπητή σε όλη την υφήλιο, η πρώην σύζυγος του Καρόλου σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997, σε ηλικία 36 ετών, όταν η Mercedes στην οποία επέβαινε με τον σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγέντ έπεσε σε μία από τις κολόνες του τούνελ της οδού Πον Ντε Λ’ Αλμά. Παρά το γεγονός ότι το πόρισμα αναφορικά με τα αίτια του δυστυχήματος έριξε την ευθύνη στον οδηγό Ενρί Πολ, οι θεωρίες συνωμοσίας, που εμπλέκουν άλλοτε τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, άλλοτε τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας και άλλοτε τους παπαράτσι που ακολουθούσαν το αυτοκίνητο, δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.


Είδωλο του κινηματογράφου και της νεολαίας σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν ο Τζέιμς Ντιν, όταν έχασε τη ζωή του με παρόμοιο τρόπο σε ηλικία μόλις 24 ετών. Λάτρης των αυτοκινήτων και των αγώνων ταχύτητας, ο Τζιμ ή Τζίμι, όπως τον αποκαλούσαν οι δικοί του άνθρωποι, είχε στην ιδιοκτησία του πολλά αυτοκίνητα και μηχανές, μεταξύ των οποίων Porsche 356 και 550 Spyder, Harley Davidson και Triumph T-110. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ο Ντιν προετοιμαζόταν μαζί με τον μηχανικό του Ρολφ Βίθεριθ για έναν αγώνα με την καινούργια του Spyder 550, όταν είδε ένα άλλο αμάξι να έρχεται προς το μέρος του. Η μανούβρα που επιχείρησε να κάνει για να αποφύγει τη σύγκρουση δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι ο Ντιν, έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα, υπέκυψε μέσα στο ασθενοφόρο.


Από τα τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ ήταν και αυτό της πριγκίπισσας του Μονακό και Αμερικανίδας ηθοποιού, Γκρέις Κέλι, καθώς άφηνε και αυτό πολλά περιθώρια συνωμοσιολογίας. Η 52χρονη πριγκίπισσα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε σε δρόμο του Μονακό, έχοντας για συνεπιβάτη την κόρη της Στεφανί, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να το οδηγήσει σε μια πλαγιά. Για πολλά χρόνια λεγόταν ότι η Στεφανί, η οποία γλίτωσε με μερικά κατάγματα, ήταν στην πραγματικότητα η οδηγός του Rover Ρ6, κάτι που η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...